Filmele și serialele cu Mimi Rogers

 • Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd (2003)

  Tăntălăul și Gogomanul: Când Harry l-a cunoscut pe Lloyd

  Filmul ne intoarce in timp, la vremea cand "Tantalaul" si "Gogomanul" s-au intalnit prima oara, in liceu. De data aceasta insa fara Carrey si fara Daniels, dar cu siguranta cu o multime de situatii care de care mai stupide.

  Regia: Troy Miller
  1 0
  3.4
 • Ginger Snaps (2000)

  Transformare

  Ginger si Brigitte sunt doua surori pasionate de fotografii ce exprima cruzimea mortii prin prezenta sangelui, a violentei... Ele fac un pact conform caruia trebuie sa moara impreuna. In luna octombrie, luna in care Ginger are primul ciclu, la...

  Regia: John Fawcett
  7 1
  6.8
 • Cruel Intentions 2 (2000)

  Tentația seducției 2

  Scoala n-a fost niciodata mai captivanta sau mai provocatoare ca acum, când un cuplu de frati fara scrupule isi pune in minte sa-si dea unui celuilalt o lectie.

  Regia: Roger Kumble
  7 2
  4.4
 • Jesse este fermecator, romantic, si stie sa faca pe oricine din cuvinte; doar ca nu poate face fata mariajului...

  Regia: Paul Lazarus
  3 0
  5.8
 • The Devil's Arithmetic (1999)

  Lista diavolului

  Pe Hannah Stern, o tanara in varsta de 16 ani, nu a interesat-o niciodata prea mult trecutul familiei ei care a avut mult de suferit in timpul Holocaustului. Insa, in timpul unei mese de Seder, Hannah calatoreste in mod miraculos in timp, ajungand...

  Regia: Donna Deitch
  9 0
  6.4
 • Lost in Space (1998)

  Pierduți în spațiu

  In viitorul apropiat, resursele naturale ale Pamantului sunt aproape de epuizare. In incercarea de a salva specia umana, oamenii de stiinta incep o constructie mareata, o poarta prin care poti calatori cu o viteza mai mare decat cea a luminii.

  Regia: Stephen Hopkins
  28 2
  5.2
 • Austin Powers: International Man of Mystery (1997)

  Austin Powers și organizația secretă

  În 1969, după ce şi-a pierdut aproape toţi agentii, dr. Evil îi întinde o cursă lui Austin Powers, dar ca să nu fie prins de agent, apelează la criogenie. Austin optează pentru acelaşi procedeu.

  Regia: Jay Roach
  10 1
  7.0
 • The Mirror Has Two Faces (1996)

  Cele două fețe ale dragostei

  Rose si Gregory, amandoi profesori, se intalnesc dupa ce sora lui Rose raspunde (in numele acesteia) unui anunt matrimonial dat de Gregory. Patit in ale amorului, Gregory incearca sa-si gaseasca o partenera fata de care sa nu simta nicio atractie.

  Regia: Barbra Streisand
  17 1
  6.6
 • Far from Home: The Adventures of Yellow Dog (1995)

  Aventura prieteniei

  Filmul este povestea frumoasa, dar aventuroasa a doi prieteni buni, Angus si cainele sau auriu, labradorul Yellow. John si Catherine McCormick se muta din Vancouver pe coasta Columbiei Britanice unde o multime de incercari extreme ii asteapta.

  Regia: Phillip Borsos
  3 0
  6.4
 • Full Body Massage (1995)

  Masaj total

  Portretul intim al legaturii care ia nastere intre un barbat si o femeie, pe care intamplarea ii face sa intre in contact, la propriu, in calitate de client si de maseur. Treptat, cei doi descopera ca au numeroase lucruri in comun, atat pe plan...

  Regia: Nicolas Roeg
  1 1
  5.5
 • Killer (1995)

  Asasin de profesie

  Un ucigas platit, Mick, primeste o noua misiune: de a ucide o femeie care pare sa-si doreasca moartea. Situatia ia intorsaturi neasteptate si ajunge intr-un impas cu urmari neplacute pentru toti.

  Regia: Mark Malone
  0 0
  6.0
 • Monkey Trouble (1994)

  Un prieten deosebit

  O fetita de 9 ani pe nume Eva isi doreste, ca orice copil, un animal. Din nefericire, tatal sau vitreg este alergic la animale, iar mama nu crede ca fiica ei e suficient de responsabila. Intr-o buna zi Eva gaseste o maimutica Capucin...

  Regia: Franco Amurri
  5 0
  5.3
 • Wedlock (1991)

  Legatura exploziva

  Un jaf de zile mari il trimite pe Frank Warren (Rutger Hauer) in inchisoare, dupa ce a fost tradat de logodnica lui si de cel mai bun prieten. Insa lucrurile nu se opresc aici: el este ajutat sa evadeze dintr-o inchisoare a viitorului de o alta...

  Regia: Lewis Teague
  8 0
  5.9
 • Desperate Hours (1990)

  Ore de disperare

  "Desperate Hours" este un remake al filmului cu acelasi titlu care il avea pe Humphrey Bogart in rolul principal. Michael Bosworth (Mickey Rourke) este un criminal periculos care urmeaza sa fie judecat in curand pentru faptele sale.

  Regia: Michael Cimino
  11 0
  5.4
 • Regia: Francesco Rosi
  0 0
  5.6