Filmele și serialele cu Mindy Kaling

  • Mindy Kaling

    Mindy Kaling

    44 de ani
    Data nașterii: 24.06.1979
    Locul nașterii: Cambridge, Massachusetts, USA
  • Velma (2023)

    Nebunii! Această reimaginare zgomotoasă a francizei Scooby-Doo dezvăluie originile misterioase ale Mystery, Inc. – așa cum sunt văzute prin ochii iubitei detective cu ochelari a bandei, Velma.

    Scenariul: Charlie Grandy
    3 1
    1.6
  • Monsters at Work (2021)

    Monștri la muncă

    De când era un băiețel, Tylor Tuskmon a visat să devină un Sperietor, ca și idolulu lui, James P. Sullivan, iar acum visul îi devine realitate... sau nu chiar. Din ziua în care ajunge la Compania Monștrilor pentru a începe jobul mult dorit, de...

    Scenariul: Roberts Gannaway
    7 1
    7.0
  • Late Night (2019)

    Talk show de seară

    Filmul o prezinta pe Katherine Newbury (Emma Thompson), singura femeie gazda a unui late night talk show, care afla ca urmeaza sa isi piarda postul in favoarea unui barbat mai tanar, mai amuzant si mai popular.

    Regia: Nisha Ganatra
    34 6
    6.5
  • Ocean's Eight (2018)

    Ocean's 8: Jaf cu clasă

    Debbie este genială în planificarea de infracțiuni, dar pentru a-și etala cu adevărat măiestria ea plănuiește jaful secolului chiar în timpul galei Met din New York. Pentru lovitură, însă, are nevoie de ajutorul și iscusința altor șapte hoațe.

    Regia: Gary Ross
    217 40
    6.3
  • A Wrinkle in Time (2018)

    O buclă în timp

    Bazat pe o clasică poveste fantastică a scriitoarei Madeleine L’Engle, A Wrinkle in Time (2018) se concentrează pe povestea a trei copii care pornesc într-o călătorie destinată salvării tatălui lor și a lumii.

    Regia: Ava DuVernay
    48 19
    4.3
  • Champions (2018)

    Campioni

    La ani de zile după ce și-a lăsat iubita gravidă, Vince, fost mare sportiv în liceu, îl cunoaște pe Michael, fiul său excentric, și învață să fie tată, cântec cu cântec.

    Scenariul: Mindy Kaling, Charlie Grandy
    0 0
    6.1
  • The Night Before (2015)

    Înainte de Crăciun

    Ethan, Isaac şi Chris sunt prieteni din copilărie, iar în ultimii ani, petrecerea lor de Crăciun s-a lăsat cu excese de toate felurile şi râsete cu lacrimi. Acum, fiindcă se află în pragul maturităţii, ei încearcă să petreacă un Crăciun de neuitat

    Regia: Jonathan Levine
    14 1
    6.4
  • Inside Out (2015)

    Întors pe dos

    Viața lui Riley este dată peste cap când trebuie să-și ia rămas-bun de la copilăria ei fericită din Minnesota pentru a se muta la San Francisco. Este momentul când emoțiile ei preiau inițiativa, spre nemulțumirea părinților

    Regia: Pete Docter, Ronnie del Carmen
    Oscar-uri:
    35 3
    8.1
  • This Is the End (2013)

    A venit sfârșitu'

    Apreciata comedie urmărește șase prieteni baricadați în casă după ce o serie de bizare și catastrofice evenimente devastează orașul Los Angeles. În timp ce lumea din jur se duce de râpă, stresul captivității pune la încercare prietenia.

    Regia: Seth Rogen, Evan Goldberg
    22 5
    6.6
  • Wreck-It Ralph (2012)

    Ralph Strică-Tot

    O comedie palpitantă inspirată dintr-un joc video al anilor '80. Ralph a fost întotdeauna în umbra lui Felix-Repară-Tot Jr, personajul principal pozitiv al jocului, care salvează mereu situațiile critice și devine astfel eroul preferat al tuturor.

    Regia: Rich Moore
    26 0
    7.7
  • The Mindy Project (2012)

    Proiectul Mindy

    Scenariul: Mindy Kaling
    2 0
    7.5
  • No Strings Attached (2011)

    Fără obligații

    Emma și Adam sunt prieteni de-o viață. E suficientă o noapte de sex pentru ca totul să riște să se ducă pe apa sâmbetei. Pentru a-și proteja relația de prietenie, cei doi decid să aibă o relație “fără obligații.” Oare va supraviețui prietenia lor?

    Regia: Ivan Reitman
    29 3
    6.2
  • License to Wed (2007)

    Permis de căsătorie

    Sadie a visat dintodeuna sa se marite in stil traditional. Problema e ca biserica St. Augustine n-are decat o zi libera in urmatorii doi ani in care nunta ar putea avea loc.

    Regia: Ken Kwapis
    11 1
    5.2