Filmele cu Mircea Diaconu

  • Mircea Diaconu

    Mircea Diaconu

    74 de ani
    Data nașterii: 24.12.1949
    Locul nașterii: Vlădești, Argeș, Romania
  • Love Sick (2006)

    Legături bolnăvicioase

    Filmul tratează un subiect incitant, o poveste de dragoste neobișnuită situată în lumea unor tineri 'debusolați', care traiesc sentimente contradictorii. Ei încep să exploreze misterele dragostei și învață să suporte rănile provocate de iubire.

    Regia: Tudor Giurgiu
    1 0
    6.6
  • Filantropica (2002)

    In Bucurestiul secolului XXI, a iesi in oras sambata seara la bratul unei femei frumoase e o investitie financiara riscanta. Ovidiu, modest profesor de liceu, nu si-ar putea-o permite. Si totusi trebuie, caci s-a indragostit pana peste cap de...

    Regia: Nae Caranfil
    2 0
    8.4
  • Pruncul, petrolul si Ardelenii (1981)

    Pruncul, petrolul și ardelenii

    June și Romulus vor avea un copil. Mititelul amână planurile familiei de a se muta înapoi în Transilvania. Lucrurile se complică și mai mult când Traian, unul dintre frații Brad pornit în căutare de apă pe pământul său, descoperă țiței.

    Regia: Dan Pița
    6 0
    7.6
  • Artista, dolarii si Ardelenii (1980)

    Artista, dolarii și ardelenii

    Prins in farmecele cantaretei Anabelle, Traian vrea sa se insoare, fara sa stie ca, de fapt, fata isi ajuta complicele sa sparga o banca.

    Regia: Mircea Veroiu
    4 0
    7.4
  • The Prophet, the Gold and the Transylvanians (1978)

    Profetul, aurul și ardelenii

    La sfârșitul secolului XIX, doi frați ardeleni pleacă în America în căutarea celui de-al treilea frate, Ion, emigrat mai demult. Sosind într-o țară și într-un oraș necunoscut, cei doi, care nu știu engleză, provoacă cele mai neașteptate încurcături.

    Regia: Dan Pița, Mircea Veroiu
    7 1
    7.5
  • Actorul si salbaticii (1975)

    Actorul și sălbaticii

    Toma Caragiu îl interpretează pe Costică Caratase, personaj inspirat de personalitatea marelui actor Constantin Tănase. Acțiunea se desfășoară în perioada interbelică și se axează pe conflictul dintre actor și Mișcarea legionară („sălbaticii”),...

    Regia: Manole Marcus
    0 0
    8.7
  • Pe Dunare, in apropiere de Galati, o ambarcatiune incarcata pana la refuz cu azotat de amoniu ia foc. Un barbat actioneaza prompt si eficace pentru evitarea exploziei si salvarea orasului.

    Regia: Mircea Drăgan
    0 0
    6.5