Filmele cu Mirjana Joković

  • Mirjana Joković

    Mirjana Joković

    56 de ani
    Data nașterii: 24.11.1967
    Locul nașterii: Belgrade, Serbia
  • Easy Land (2019)

    O țară nouă

    Mutarea într-o țară nouă nu este niciodată ușoară. Nina și Jasna, mama ei, sunt refugiate sârbe care se zbat să învingă toate obstacolele cu care se confruntă în Canada.

    Regia: Sanja Zivkovic
    0 0
    5.6
  • At Middleton (2013)

    La Middleton

    Edith e o femeie de afaceri hotărâtă și libertină care își conduce fiica într-un tur de vizitare a potentialelor colegii. George e un chirurg încorsetat care își ia fiul într-o excursie similară. Ei își încrucișează drumurile la Colegiul Middleton

    Regia: Adam Rodgers
    11 1
    6.5
  • Private Property (2005)

    Insula terorii

    Izolati pe Insula Terorii, patru oameni nimeresc intr-un joc mortal de-a soarecele si pisica atunci cand se lupta pe viata si pe moarte.

    Regia: Elizabeth Dimon
    1 0
    4.5
  • A Better Way to Die (2000)

    O moarte mai bună

    Un politist deziluzionat isi da demisia si hotaraste sa se intoarca in orasul natal, la iubita lui din tinerete. Boomer (Scott Wiper) are toate motivele sa priveasca increzator inainte, dar aventurile prin care trece pe drum ii fac viata un cosmar.

    Regia: Scott Wiper
    3 1
    5.6
  • Underground (1995)

    Subteranul

    "Opera de maestru, "Underground" este o saga descrisa intr-un simbolism poate prea brutal si suficient siesi pentru unii, dar este minunata, miscatoare si foarte antrenanta.” – Nigel Robinson – 1996 (Film Review).

    Regia: Emir Kusturica
    23 2
    8.1
  • Regia: Boro Drašković
    1 0
    7.1
  • Eversmile New Jersey (1990)

    Pentru un zambet perfect

    Dentistul ambulant O'Connell traverseaza America de Sud pe o motocicleta cu atas in numele fundatiei Eversmile, New Jersey, luptand nu numai impotriva problemelor dentare, ci si impotriva fricii, ignorantei si indiferentei. In timpul unei opriri...

    Regia: Carlos Sorín
    0 0
    5.4