Filmele și serialele cu Molly Parker

  • Molly Parker

    Molly Parker

    51 de ani
    Data nașterii: 30.06.1972
    Locul nașterii: Maple Ridge, British Columbia, Canada
  • Wendy Darling, o tânără care nu vrea să plece la internat, îl întâlneşte pe Peter Pan, un băiat care nu vrea să crească. Împreună cu fraţii ei şi mica zână Clopoţica, ea călătoreşte alături de Peter în magica Ţară de Nicăieri. Acolo îl întâlneşte...

    Regia: David Lowery
    31 6
    4.4
  • Accused (2023)

    Acuzați

    Scenariul: Jimmy McGovern, Howard Gordon
    22 1
    7.0
  • Jockey (2022)

    Jocheul

    Regia: Clint Bentley
    5 1
    6.3
  • Pieces of a Woman (2021)

    Frânturi de femeie

    Frânturi de femeie este povestea profund personală, sfâșietoare și sublimă a unei femei care învață să trăiască purtând în suflet durerea unei pierderi copleșitoare.

    Regia: Kornél Mundruczó
    21 8
    7.0
  • Words on Bathroom Walls (2020)

    Cuvinte pe zidurile baii

    Filmul prezintă povestea lui Adam, un tânăr isteț și introspectiv, care nu pare să aibă nimic ieșit din comun: e un tânăr copleșit de hormoni și entuziasmat pentru viitor, visând să devină bucătar-șef. În urma unui incident la chimie, Adam e...

    Regia: Thor Freudenthal
    9 1
    7.2
  • Deadwood: The Movie (2019)

    Lemnul Mort

    Personajele inconfundabile din apreciatul serial HBO revin după 10 ani ca să sărbătorească statutul de stat al Dakotei de Sud. Fostele rivalități se reaprind, alianțele sunt testate și vechi răni sunt redeschise.

    Regia: Daniel Minahan
    52 7
    7.4
  • Madeline's Madeline (2018)

    Madeline a lui Madeline

    Madeline’s Madeline (2018) explorează linia subțire dintre boală și artă, afișând o sensibilitate rară pentru reprezentarea dificilelor lupte de autodescoperire.

    Regia: Josephine Decker
    3 0
    6.3
  • Lost in Space (2018)

    Pierduți în spațiu

    Remake al serialului science-fiction din anii '60, Lost in Space este povestea unei familii care ia calea cosmosului în căutarea supraviețuirii.

    Scenariul: Irwin Allen, Matt Sazama, Burk Sharpless
    334 19
    7.3
  • Wormwood (2017)

    Pelin

    O poveste multigen în care Errol Morris explorează moartea misterioasă a unui savant implicat în timpul Războiului Rece într-un program secret numit MK-Ultra.

    1 2
    7.0
  • 1922 (2017)

    Wilfred James este un fermier încântat de viaţa lui până când soţia îi spune că vrea să plece. Cei doi se ceartă, ea fiind hotărâtă să părăsească ferma şi să ia copilul cu ea. Fermierul nu este încântat, iar cadavrul soţiei ajunge în puţul din curte.

    Regia: Zak Hilditch
    54 12
    6.2
  • Small Crimes (2017)

    Regia: E.L. Katz
    36 8
    5.8
  • Swede, fost sportiv, are o soție superbă și a moștenit afacerea tatălui lui. Viața pare perfectă până când fiica lui decide să se alăture unei mișcări revoluționare și să comită un act de terorism în timpul Războiului din Vietnam.

    Regia: Ewan McGregor
    29 9
    6.1
  • The 9th Life of Louis Drax (2016)

    Cea de-a 9-a viață a lui Louis Drax

    Psihologul Allan Pascal se afundă în misterul care testează limitele fanteziei și ale realității în momentul în care începe să lucreze cu un băiat de 9 ani care a suferit o cădere aproape fatală de pe o stâncă abruptă.

    Regia: Alexandre Aja
    44 6
    6.3
  • Outlaw Prophet: Warren Jeffs (2014)

    Warren Jeffs: Un profet poligam

    Aceasta este povestea adevărată a lui Warren Jeffs, liderul fundamentalist al mormonilor care s-a aflat mai mult de un an pe lista FBI cu cei mai căutați 10 infractori, acuzat fiind de aranjarea căsătoriilor ilegale ale unor fete minore.

    Regia: Gabriel Range
    2 1
    5.7
  • The Playroom (2012)

    Camera de joacă

    Patru copii se refugiază în ascunzătoarea lor din pod pentru a crea o poveste fantastică. În tot acest timp, părinții se află în partea de jos a casei și au parte de aventura lor care este foarte diferită de aceea pe care o trăiesc micuții.

    Regia: Julia Dyer
    0 0
    5.3