Filmele și serialele cu Molly Sims

  • Molly Sims

    Molly Sims

    50 de ani
    Data nașterii: 25.05.1973
    Locul nașterii: Murray, Kentucky, US
  • The Wrong Missy (2020)

    Cealaltă Missy

    Tim Morris o întâlnește pe fata visurilor lui, iar relația lor romantică evoluează rapid cu ajutorul SMS-urilor. Așadar, uită complet de orice precauție și o invită la petrecerea firmei sale. Să fi corespondat, însă, cu "cealaltă Missy”?

    Regia: Tyler Spindel
    57 9
    5.7
  • Fired Up! (2009)

    Doi băieți și multe fete

    Shawn şi Nick sunt cei mai populari jucători de fotbal din echipa liceului. Deși începutul campionatului de fotbal e aproape, băieţii fac tot posibilul să se infiltreze în tabăra majoretelor, în loc să meargă cu ceilalţi membri ai echipei.

    Regia: Will Gluck
    8 1
    6.1
  • Yes Man (2008)

    Omul Da

    Jim Carrey este Kevin, un barbat rigid care isi da seama intr-o zi ca zice prea des "NU!". Ca sa-si condimenteze viata si ca sa fie mai deschis in fata oportunitatilor, Kevin se hotaraste sa zica numai "DA!".

    Regia: Peyton Reed
    23 1
    6.8
  • The Benchwarmers (2006)

    Rezerve de lux

    Clark, Gus si Richie sunt trei barbati in toata firea cu prea putine abilitati atletice. Ei sunt niste fraieri care si-au petrecut majoritatea vietilor lor fiind umiliti de altii. Cu toate astea, ei iubesc baseball-ul.

    Regia: Dennis Dugan
    4 0
    5.5
  • Las Vegas (2003)

    Las Vegas: Banii sau viața

    Viata din cazinourile Las Vegasului este extrem de palpitanta, in fiecare moment se intampla ceva iar echipele de profesionisti angajate sa mentina ordinea, fac mult mai mult decat acest lucru. Viata lor personala este pusa pe tapet si de aici, o...

    Scenariul: Gary Scott Thompson
    4 0
    7.4