Filmele și serialele cu Monica Dolan

  • Monica Dolan

    Monica Dolan

    55 de ani
    Data nașterii: 15.03.1969
    Locul nașterii: Middlesbrough, North Yorkshire, England, UK
  • Empire of Light (2022)

    Imperiul luminii

    O poveste de dragoste plasată în și în jurul unui vechi și frumos cinematograf aflat într-un oraș de pe coasta de est a Angliei anilor '80.

    Regia: Sam Mendes
    8 2
    6.7
  • The Thief, His Wife and the Canoe (2022)

    Hoțul, soția lui și canoea

    6 2
    7.2
  • Cyrano (2022)

    În acest basm atemporal despre un triunghi amoros tragic, Cyrano de Bergerac e convins că aspectul său fizic îl face nedemn de Roxanne. Cyrano încă nu i-a spus ce simte pentru ea - iar Roxanne s-a îndrăgostit la prima vedere de Christian.

    Regia: Joe Wright
    35 15
    6.4
  • Rialto (2020)

    Colm, de 40 și ceva de ani, are o viață confortabilă: e manager la docurile din Dublin, are doi copii adolescenți și o soție loială, pe Claire. După moartea tatălui său, care era o persoană distructivă, viața emoțională a lui Colm se destramă, iar...

    Regia: Peter Mackie Burns
    1 0
    6.2
  • Official Secrets (2019)

    Secrete oficiale

    Bazat pe evenimente adevărate care au zguduit lumea, filmul spune povestea captivantă a lui Katharine Gun (Keira Knightley), o specialistă britanică de la serviciile secrete a cărei slujbă implică manevrarea informațiilor confidențiale.

    Regia: Gavin Hood
    105 7
    7.3
  • A Very English Scandal (2018)

    Un scandal britanic

    Finele anilor 60. Jeremy Thorpe, liderul Partidului Liberal, are un secret pe care se chinuie să îl păstreze. Dar cât timp există Norman Scott, fostul său iubit, geniala carieră a lui Thorpe e în pericol.

    24 4
    7.7
  • The Witness for the Prosecution (2016)

    Martorul acuzării

    O crimă brutală a avut loc într-o locuință din Londra. Victima este frumoasa și bogata Emily French. Toate dovezile arată spre un tânăr oportunist căruia femeia i-a lăsat întreaga avere.

    11 1
    7.0
  • The Casual Vacancy (2015)

    Moarte subită

    Bazată pe bestseller-ul scris de J.K. Rowling, această dramă în trei părți explorează viața unui oraș din Anglia, aparent idilic care, de fapt, ajunge să fie zguduit de niște revolte declanșate de un loc vacant în consiliul parohial local.

    1 1
    6.5
  • The Falling (2014)

    Epidemia misterioasă

    Suntem în 1969, la o școală strictă de fete din Marea Britanie, acolo unde le întâlnim pe Abbie și pe Lydia, care sunt cele mai bune prietene. Tensiunea crește după ce școala este lovită de tragedia izbucnirii unei epidemii misterioase.

    Regia: Carol Morley
    6 0
    5.3
  • Pride (2014)

    Mândria

    Margaret Tatcher este la putere și Uniunea Națională a Lucrătorilor în Mină este în grevă. La marșul Gay Pride din Londra, un grup de activiști gay decide să strângă bani pentru a ajuta familiile minerilor aflați în grevă. Dar există o problemă.

    Regia: Matthew Warchus
    3 0
    7.8
  • Sightseers (2012)

    Excursioniștii

    Tina a trăit ruptă de lume, alături de o mamă posesivă şi manipulativă. Însă la prima lor vacanţă împreună, Chris e hotărât să o ducă prin Anglia cu rulota lui. Pentru Tina, e ceva noi

    Regia: Ben Wheatley
    2 1
    6.5
  • Black Mirror (2011)

    Oglinda neagră

    Un serial în care se ia în discuție dependența noastră de tehnologie și efectele secundare generate de această adicție. Producția se constituie într-o critică virulentă la adresa societății de azi și, în special, la adresa aparatului...

    Scenariul: Charlie Brooker
    230 41
    8.7
  • Appropriate Adult (2011)

    În prezența unui adult

    Filmul se inspiră din terifianta poveste reală a criminalilor în serie Fred și Rosemary West. Acțiunea se concentrează pe perioada cuprinsă între arestarea lui Fred și momentul în care el și-a pus capăt zilelor, în ziua de Anul Nou a lui 1995.

    4 1
    7.4
  • Regia: Marleen Gorris
    2 0
    6.7