Filmele și serialele cu Morgan Freeman

 • The Nutcracker and the Four Realms (2018)

  Spărgătorul de Nuci și Cele Patru Tărâmuri

  The Nutcracker and the Four Realms are la bază povestirea a lui E.T.A. Hoffman, în care Clara, după o agitată seară de Crăciun, ajunge să lupte alături de un "spărgător de nuci" în costum militar împotriva maleficilor şobolani cu şapte capete.

  Regia: Lasse Hallström, Joe Johnston
  79 10
  5.6
 • Alpha (2018)

  Alfa

  Tânărul Keda este rănit și considerat mort după ce o vânătoare de bizoni se sfârșește groaznic. Trezindu-se rănit, singur și departe de satul său, el trebuie să învețe să supraviețuiască și să navigheze prin sălbăticia aspră și neiertătoare.

  Regia: Albert Hughes
  386 34
  6.6
 • March of the Penguins 2: The Next Step (2017)

  Marșul Pinguinilor: Chemarea misterioasă

  Luc Jacquet revine cu un nou film care urmărește povestea unui pui de penguin care se pregătește să pornească în prima sa călătorie, urmând chemarea misterioasă care îndeamnă pinguinii să pornească spre o destinație necunoscută

  Regia: Luc Jacquet
  4 0
  6.6
 • Just Getting Started (2017)

  Bun venit la Villa Capri

  Este Crăciunul în deșert, iar viața este ușoară pentru Duke: isi umple timpul cu golf și poker și se distrează în compania doamnelor. El e cel mai tare din zonă... până când fostul cadru militar Leo sosește și amenință să devină noul mascul alfa.

  Regia: Ron Shelton
  110 28
  4.6
 • Going in Style (2017)

  Jaf cu stil

  Trei prieteni de-o viaţă: Willie, Joe şi Al, decid să rişte vieţile liniştite de pensionari pentru un plan ilegal, atunci când toate economiile lor sunt pierdute din cauza unor tertipuri bancare.

  Regia: Zach Braff
  193 9
  6.6
 • Ben-Hur (2016)

  Ben-Hur - Prințul fugar

  Filmul are la bază romanul din 1880 al lui Lew Wallace, Ben-Hur: A Tale of the Christ, cu evreul Ben Hur protagonist, prinț al Ierusalimului trădat și vândut ca sclav. Povestea se dezvoltă în paralel cu cea a vieții și crucificării lui Iisus.

  Regia: Timur Bekmambetov
  70 4
  5.7
 • Now You See Me 2 (2016)

  Now You See Me: Jaful Perfect 2

  Cei patru călăreți (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco, Lizzy Caplan) se întorc, din 17 iunie, in Now You See Me: Jaful Perfect 2 cu o aventură formidabilă, ridicând iluzionismul la un cu totul alt nivel care va cuprinde întreaga planetă.

  Regia: Jon M. Chu
  91 7
  6.4
 • The Story of God with Morgan Freeman (2016)

  Povestea lui Dumnezeu

  26 2
  7.8
 • London Has Fallen (2016)

  Cod roșu la Londra

  După decesul Prim Ministrului britanic, un plan diabolic de eliminare a celor mai mari lideri ai lumii este pus în aplicare la înmormântarea acestuia de către o organizaţie teroristă

  Regia: Babak Najafi
  109 3
  5.9
 • Momentum (2015)

  Momentum: Urmărire disperată

  Un film de acțiune amețitor plasat în captivantul peisaj al metropolei Cape Town, Momentum este o poveste despre crimă, lăcomie și izbândă, populată cu câteva personaje care au de comis un jaf complicat care, însă, devine un cumplit eșec.

  Regia: Stephen S. Campanelli
  55 4
  5.5
 • Ted 2 (2015)

  Buclucașul urs de pluș Ted trebuie să dovedească în instanță că este o persoană, astfel încât să se poată căsători cu aleasa inimii lui. Ted și amicul John vor fi implicați și în accidente de tot felul, dar și în urmăriri pe viață și pe moarte

  Regia: Seth MacFarlane
  38 2
  6.3
 • Last Knights (2015)

  Ultimii cavaleri

  Comandantul cavalerilor, Raiden, primește cea mai mare onoare atunci când Bartok, maestrul lui din copilărie, îl numește succesor. Dar această fericire este distrusă în momentul în care emisarul împăratului îl forțează să i se supună tatălui său.

  Regia: Kazuaki Kiriya
  51 3
  6.2