Filmele cu Morgan Lily

  • Morgan Lily

    Morgan Lily

    24 de ani
    Data nașterii: 11.04.2000
    Locul nașterii: Santa Monica, California, USA
  • Joe Bell (2021)

    Un bărbat vede cum fiul său homosexual este hărțuit fără cruțare și decide să plece într-o misiune de sporire a gradului de conștientizare a consecințelor prejudecăților.

    Regia: Reinaldo Marcus Green
    13 7
    6.2
  • Cooties (2014)

    Regia: Jonathan Milott, Cary Murnion
    4 2
    5.7
  • Love's Everlasting Courage (2011)

    Cutezanța eternă a iubirii

    Dupa tragica disparitie a sotiei sale, un barbat incearca sa faca fata pierderii si sa isi creasca copiii, asigurandu-se ca nu vor pierde tot ce au reusit sa agoniseasca prin munca asidua...

    Regia: Bradford May
    7 1
    6.8
  • X-Men: First Class (2011)

    X-Men: Cei dintâi

    Înainte ca Charles Xavier și Erik Lensherr să ia numele de Profesor X și Magneto, ei au fost doi tineri care își descopereau puterile pentru prima dată. Înainte de a fi dușmani, ei au fost prieteni apropiați.

    Regia: Matthew Vaughn
    84 1
    7.7
  • Flipped (2010)

    Răsturnați

    Transformarile emotionale pe care le traverseaza doi copii pe nume Bryce si Juli, pe parcursul a 6 ani. Juli s-a indragostit de frumosii ochi albastri ai vecinului ei Bryce inca din clasa a II-a primara, insa nu a reusit sa atraga atentia baiatului.

    Regia: Rob Reiner
    10 0
    7.7
  • 2012 (2009)

    Un scriitor de romane SF află ceea ce guvernul SUA știe de câțiva ani de zile: că scoarța terestră va fi distrusă din cauza unor colosale explozii solare, lucru prevestit de calendarul mayaș, care considera că lumea se va sfârși în anul 2012.

    Regia: Roland Emmerich
    81 4
    5.8
  • He's Just Not That Into You (2009)

    Despre bărbați și nu numai

    Filmul spune povestea unui grup de prietene din Baltimore, de varste intre douazeci si treizeci si ceva de ani, care trec prin relatii amoroase, de la intalniri fara sanse si pana la apele adanci si mlastinoase ale casniciei.

    Regia: Ken Kwapis
    18 2
    6.4
  • Henry Poole Is Here (2008)

    Henry Poole

    Henry are viata perfecta, dar este dat peste cap de un control medical de rutina. Rezultatul il face pe Henry sa fuga de un destin implacabil, asa ca-l regasim curand intr-o noua casa si un nou cartier.

    Regia: Mark Pellington
    3 0
    6.4