Filmele cu Moses Gunn

  • Moses Gunn

    Moses Gunn

    Data nașterii: 02.10.1929
    Decedat: 16.12.1993 (64 de ani)
  • Heartbreak Ridge (1986)

    Creasta Heartbreak

    Povestea unui soldat din Marina, care - in timpul serviciului dinaintea retragerii - se gandeste la viata sa influentata de ofiteri impecabili (printre care se numara si Mario Van Peebles) si de o fosta sotie teribila, de care este inca atras.

    Regia: Clint Eastwood
    23 0
    6.8
  • The NeverEnding Story (1984)

    Povestea fără sfârșit

    Este povestea unui baietel de 10 ani care ajunge pe taramul fiintelor fabuloase din basme. Taramul lor este sortit pieirii deoarece oamenii nu mai cred in basme. Baietelul de 10 ani este singurul care poate salva acest taram...

    Regia: Wolfgang Petersen
    24 2
    7.3
  • Firestarter (1984)

    Declanșatorul

    Pe cand se aflau la colegiu, Andy McGee (David Keith) si viitoarea sa sotie au participat la niste experimente ultrasecrete ale unei agentii guvernamentale, cunoscuta sub numele de The Shop. Cercetarile revolutionare ale agentiei au fost conduse...

    Regia: Mark L. Lester
    25 1
    6.1
  • Filmul prezinta o familie italo-americana care se muta intr-o casa noua fara sa stie ca aceasta fusese construita pe un stravechi cimitir indian. Odata cu schimbarea locuintei fiul cel mare incepe sa se comporte din ce in ce mai ciudat.

    Regia: Damiano Damiani
    2 0
    5.6
  • Ragtime (1981)

    Vremuri de restriște

    Filmul se raporteaza critic la moravurile americane in perioada premergatoare primului razboi mondial. Situata in New York actiunea se desfasoara pe mai multe planuri. Totul porneste de la un incident rasial.

    Regia: Miloš Forman
    8 0
    7.3
  • The Ninth Configuration (1980)

    A noua configurație

    Col. Vincent Kane este un psihiatru militar care preia conducerea unui spital de psihiatrie al armatei situat într-un castel retras. Printre mulți pacienți excentrici ai lui Kane se numără și căpitanul Billy Cutshaw, un astronaut tulburat în...

    Regia: William Peter Blatty
    1 0
    6.8
  • Rollerball (1975)

    Anul 2018. Aparent nu mai exista razboaie, saracie sau poluare. Lumea e controlata de cateva corporatii imense, iar sportul rege este Rollerball. Este un sport incredibil de violent, iar jucatorii risca la fiecare noua partida sa-si piarda viata.

    Regia: Norman Jewison
    13 0
    6.5
  • The Hot Rock (1972)

    Dupa ce pun la cale un plan elaborat si aparent perfect pentru a fura un colosal diamant dintr-un muzeu, patru hoti profesionisti, pur si simplu nu reusesc sa se apropie de valoroasa piatra din cauza diverselor circumstante ilare aparute...

    Regia: Peter Yates
    6 1
    6.8
  • Shaft's Big Score! (1972)

    Marea lovitură a lui Shaft!

    Detectivul Shaft trebuie sa il gaseasca pe cel care l-a ucis pe un vechi prieten. In cautarea criminalului el este ajutat de noii sai prieteni.

    Regia: Gordon Parks
    7 0
    6.0
  • Wild Rovers (1971)

    Hoinarii primejdioși

    Doi lucrători la o fermă se decid să jefuiască o bancă. Odată treaba terminată, băieții fug cu prada. Fostul lor șef, înfuriat la culme, ii trimite pe cei doi fii ai lui pe urmele hoinarilor, pe care trebuie să-i aducă înapoi, de preferință morți.

    Regia: Blake Edwards
    6 1
    6.5
  • Shaft (1971)

    John Shaft este vârful de lance când vorbești despre detectivii de culoare din New York. Bărbatul se găsește prima dată inamic al lui Bumpy, liderul crimei organizate negre din regiune.

    Regia: Gordon Parks
    Oscar-uri:
    13 2
    6.6
  • Carter's Army (1970)

    Regia: George McCowan
    1 0
    5.1
  • WUSA (1970)

    Paul Newman e un crainic radio epuizat care își oferă serviciile către WUSA, o stație de radio de dreapta din New Orleans. În timp ce se luptă cu apatia lui, începe să împrăștie mesaje de ură emise de un director însetat de putere al WUSA.

    Regia: Stuart Rosenberg
    3 0
    5.5