Filmele și serialele cu Mr. T

  • Mr. T

    Mr. T

    71 de ani
    Data nașterii: 21.05.1952
    Locul nașterii: Chicago, Illinois, USA
  • Cloudy with a Chance of Meatballs (2009)

    Stă să plouă cu chiftele

    Stă să plouă cu chiftele – o aventură hilară în… porții gigantice. Inspirat după îndrăgita carte pentru copii, filmul se concentrează pe un oraș în care mâncarea cade din cer în ploaie torențială!

    Regia: Phil Lord, Christopher Miller
    11 0
    6.9
  • Judgment (2001)

    Judecata

    Regia: André van Heerden
    0 1
    4.9
  • Inspector Gadget (1999)

    Inspectorul Gadget

    Fiind utilat cu un sortiment vast de dispozitive inventate si grefate pe corp, noul "INSPECTOR GADGET" va folosi aceste "acareturi", alaturi de intuitie si noroc pentru a dezlega un complicat caz criminal. El va trebui sa-l infrunte pe infamul...

    Regia: David Kellogg
    13 3
    4.2
  • D.C. Cab (1983)

    Șoferii

    Proaspat sosit in oras, Albert (Adam Baldwin) viseaza sa-si deschida propria lui companie de taxi-uri. Pentru a-si realiza visul are insa nevoie de ajutorul colegilor cu care lucreaza deja la compania de taximetre a lui Harold (Max Gail). Inainte...

    Regia: Joel Schumacher
    3 0
    5.5
  • The A-Team (1983)

    Echipa de șoc

    Patru veterani ai războiului din Vietnam, acuzați pe nedrept de o crimă pa care nu au comis-o, evadează din închisoarea de maximă securitate în care au fost închiși, devenind mercenari și ajutându-i pe cei aflați la ananghie.

    Scenariul: Stephen J. Cannell, Frank Lupo
    11 0
    7.5
  • Rocky III (1982)

    Al treilea film din celebra serie Rocky continuă povestea boxerului Rocky Balboa, ajuns dintr-un ilustru necunoscut, o vedetă a ringului. Acțiunea filmului îl găsește pe Rocky în culmea gloriei, pe copertele celor mai prestigioase reviste de sport.

    Regia: Sylvester Stallone
    45 3
    6.8