Filmele și serialele cu Nadine Velazquez

  • Nadine Velazquez

    Nadine Velazquez

    45 de ani
    Data nașterii: 20.11.1978
    Locul nașterii: Chicago - Illinois - USA
  • Six (2017)

    Șase

    Drama “Six” prezintă frăția unor războinici americani moderni, echipa Six SEAL din Marină, și este inspirată de adevăratele misiuni de capturare a echipelor SEAL, viețile lor complexe și deciziile pe viață și pe moarte pe care le iau.

    Scenariul: William Broyles Jr., David Broyles
    172 10
    7.2
  • The Charnel House (2016)

    Casa Charnel

    Un abator abandonat de foarte multi ani este reamenajat intr-un modern complex de apartamente. Un secret intunecat va iesi la iveala pentru noii chiriasi din cladire...

    Regia: Craig Moss
    7 1
    4.3
  • Snitch (2013)

    Capcana

    John (Dwayne Johnson), un om de afaceri, este devastat când fiul său de 18 ani primește o condamnare minimă de 10 ani într-o închisoarea federală după ce e prins cu un pachet pe care i l-a dat un prieten, iar în pachet se aflau droguri.

    Regia: Ric Roman Waugh
    43 2
    6.4
  • Flight (2012)

    Zborul

    Pilotul Whip Whitaker este favoritul întregii Americi dupa ce realizeaza o aterizare aproape imposibila. Dar in urma anchetei reiese ca Whitaker este vinovat de producerea accidentului si risca sa isi petreaca restul vietii dupa gratii.

    Regia: Robert Zemeckis
    51 1
    7.3
  • War (2007)

    Război

    Dupa ce partenerul sau si familia lui sunt omorati de Rogue, un invincibil asasin, razbunarea devine o obsesie pentru agentul FBI Jack Crawford, a carui viata devine un cosmar din cauza remuscarilor.

    Regia: Philip G. Atwell
    47 0
    6.2
  • House of the Dead 2 (2005)

    Casa morților 2

    Jordan Casper trebuie să investigheze o nouă maladie care se răspândește fabulos de repede în campusul universității Cuesta Verde. Autoritățile trebuie să ia o mostră de sânge de la primul zombie pentru a realiza un vaccin împotriva temutului virus.

    Regia: Michael Hurst
    1 0
    3.7
  • My Name Is Earl (2005)

    Numele meu este Earl

    Earl este un om josnic, dar intr-o zi norocul ii surade si castiga la loto. In drum spre casa este lovit de o masina si pierde biletul castigator. In spital barbatul realizeaza ca acest ghinion este rezultatul faptului ca a fost un om rau toata...

    Scenariul: Greg Garcia
    4 1
    7.8
  • Blast (2004)

    Misiune de Crăciun

    Dixon este atacat si realizeaza ca are de-a face cu o grupare terorista foarte periculoasa, care vrea sa foloseasca incarcatura de petrol din cisterna pe care o conduce, pentru a pune la punct o arma care va spulbera tehnica americana de aparare.

    Regia: Anthony Hickox
    0 0
    4.7
  • The Last Ride (2004)

    Pentru ultima data

    După treizeci de ani de închisoare, Ronnie (Dennis Hopper) își recrutează nepotul pentru a se răzbuna pe Darryl (Fred Ward), polițistul care l-a adus în spatele gratiilor. In calea lor sta fiul lui Ronnie, care a fost crescut chiar de Darryl.

    Regia: Guy Norman Bee
    3 0
    5.1