Filmele cu Nancy Allen

  • Nancy Allen

    Nancy Allen

    73 de ani
    Data nașterii: 24.06.1950
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • Children of the Corn 666: Isaac's Return (1999)

    Întoarcerea lui Isaac

    Regia: Kari Skogland
    3 0
    3.5
  • RoboCop 3 (1993)

    In aceasta a doua continuare a celebrului film Robocop, umanoidul mecanic se opune planurilor diabolice ale creatorilor sai care au devenit corupti si incearca acum sa controleze intregul oras Detroit.

    Regia: Fred Dekker
    35 0
    4.1
  • RoboCop 2 (1990)

    Un nou drog se raspandeste cu repeziciune in orasul crimei – Detroit, provocand un lant de asasinate. Proportiile inimaginabile ale violentelor ii determina pe creatorii primului Robocop sa creeze o versiune superioara a acestuia: Robocop 2.

    Regia: Irvin Kershner
    48 0
    5.8
  • Poltergeist III (1988)

    Strigoiul III

    Parintii lui Carol Anne o trimit pe fetita sa locuiasca cu matusa si cu unchiul ei incercand astfel sa o ascunda de Bestie. Dar Kane o gaseste si incepe sa o terorizeze in apartamentul rudelor.

    Regia: Gary Sherman
    13 2
    4.7
  • RoboCop (1987)

    Detroit - undeva în viitor - este teatrul crimei şi anarhiei şi este condus de o corporaţie mamut. Compania a dezvoltat un uriaş robot de luptă care, din păcate, a scăpat de sub control.

    Regia: Paul Verhoeven
    70 1
    7.6
  • The Philadelphia Experiment (1984)

    Experimentul Philadelphia

    În 1943, Statele Unite ale Americii testează un sistem anti-radar, pentru a face navele militare să devină invizibile inamicului, în spectrul radar și optic. Dr. James Longstreet aplică experimentul asupra distrugătorului USS Eldridge.

    Regia: Stewart Raffill
    25 1
    6.1
  • Blow Out (1981)

    Expulzarea

    Jack Terry, inginer de sunet, specialist in realizarea coloanei sonore pentru filme, inregistreaza intr-o noapte, din intamplare, zgomotul unui accident de masina. Jack descopera o realitate ascunsa, iar viata ii este in pericol.

    Regia: Brian De Palma
    25 0
    7.4
  • Dressed to Kill (1980)

    Îmbrăcată pentru a ucide

    Un psihoterapeut la moda in Manhattan, Dr. Robert Elliott (Caine) se confrunta cu cel mai terifiant moment al vietii sale cand un ucigas psihotic incepe sa le atace pe femeile din viata lui – cu o lama furata chiar din cabinetul lui.

    Regia: Brian De Palma
    22 0
    7.1
  • 1941 (1979)

    Actiunea se petrece pe coastele Californiei, in primele zile dupa dezastrul provocat de japonezi flotei Statelor Unite de la Pearl Harbor. Panica e pe cale sa-i cuprinda pe californieni, care se asteapta la o invazie...

    Regia: Steven Spielberg
    17 1
    5.8
  • I Wanna Hold Your Hand (1978)

    Trăsnăi rock'n roll

    Fără îndoiala, prima întrebare care îți vine în minte privind filmul este: a existat aievea o asemenea manie Beatles? Într-un film condimentat cu multe scene de un comic nebun, găsim amănuntele biografice de senzație ale epocii în care regii...

    Regia: Robert Zemeckis
    2 0
    6.8
  • Carrie (1976)

    Carrie, la fel ca toate personajele lui De Palma, isi cauta inconstient identitatea. Carrie White este o paria. Ostracizata de colegii de clasa, Carrie schimba rareori cateva cuvinte cu acestia.

    Regia: Brian De Palma
    22 0
    7.4
  • The Last Detail (1974)

    Ultima misiune

    Doi ofiţeri din marina militară, "Bad-Ass" Buddusky şi "Mule" Mulhall, au misiunea să escorteze un hoţ (Meadows) până la închisoarea din Boston. Meadows e mai mult un ghinionist decât un hoţ. Marea lui crimă este că a încercat să fure 40 de dolari...

    Regia: Hal Ashby
    13 1
    7.5