Filmele cu Nancy Marchand

  • Nancy Marchand

    Nancy Marchand

    Data nașterii: 19.06.1928
    Decedat: 18.06.2000 (71 de ani)
  • Sabrina (1995)

    Sabrina este fermecatoare, amuzanta si stralucitoare precum marile vedete de la Hollywood. Harrison Ford, Julia Ormond si Greg Kinnear apar impreuna intr-o poveste a Cenusaresei moderne, regizata de celebrul Sydney Pollack.

    Regia: Sydney Pollack
    18 1
    6.3
  • Brain Donors (1992)

    Se caută un creier

    Filmul este o excelenta parodie a celebrei pelicule O noapte la opera ai carei protagonisti au fost fratii Marx. Un avocat fara scrupule, cu ajutorul a doi prieteni ciudati, vrea sa salveze de la faliment o trupa de balet.

    Regia: Dennis Dugan
    5 0
    6.9
  • The Naked Gun: From the Files of Police Squad! (1988)

    Un polițist cu explozie întârziată: Din dosarele echipei de poliție!

    Locotenentul Drebin (Leslie Nielsen) este un tip total incompetent, dar care, prin cine stie ce minune, reuseste intotdeauna sa incurce atat de tare planurile raufacatorilor, incat acestia ajung mereu in spatele gratiilor.

    Regia: David Zucker
    55 4
    7.6
  • From the Hip (1987)

    Demnitate încălcată

    Un avocat incepator, angajat al unei firme prestigioase, isi da seama ca are foarte putine sanse de a obtine o promovare. Dar Robin Weathers nu este omul care sa renunte si sa nu se ajute singur. Asa ca face un mic artificiu pentru a i se...

    Regia: Bob Clark
    0 1
    6.1
  • The Bostonians (1984)

    Bostonienii

    In Bostonul secolului al XIX-lea, Olive, o militanta feminista, incearca s-o atraga de partea cauzei sale pe Verena, tanara cu remarcabile calitati de orator. Totul merge bine, pana cand Verena se indragosteste de un avocat ce se opune vehement...

    Regia: James Ivory
    6 1
    6.2