Filmele cu Natalie Becker

  • Natalie Becker

    Natalie Becker

  • Tremors 5: Bloodlines (2015)

    Tremors 5: Descendența

    Angajat să captureze o creatură care terorizează Africa de Sud, expertul în supraviețuire Burt Gummer ia cu sine un partener nou, specialist în tehnologie.

    Regia: Don Michael Paul
    11 1
    5.2
  • Atlantis: End of a World, Birth of a Legend (2011)

    Atlantida: Sfârșitul unei lumi, nașterea unei legende

    Filmul spune povestea celui mai mare dezastru natural al lumii antice, un eveniment despre care experții cred că a inspirat legenda Atlantidei.

    Regia: Tony Mitchell
    4 1
    6.3
  • Disgrace (2008)

    Dezonoare

    Bazat pe romanul omonim al autorului J.M. Coetzee, filmul "Disgrace" urmărește viața profesorului universitar David Lurie, divorțat de două ori, care se împlică într-o relație amoroasă pasională cu o studentă lipsită de discreție și...

    Regia: Steve Jacobs
    3 0
    6.5
  • The Scorpion King 2: Rise of a Warrior (2008)

    Regele Scorpion: Războinicul

    Cum a inceput legenda Regelui Scorpion! Dupa ce tanarul Mathayus isi vede tatal ucis de mana regelui (Randy Couture, castigatorul Campionatului de Lupte Supreme), eforturile de a se razbuna il trasforma in cel mai temut razboinic al lumii antice.

    Regia: Russell Mulcahy
    21 0
    3.8
  • Scris si regizat de Shamin Sarif ,The World Unseen prezinta lupta pentru libertate personala a unor personaje pe fondul opresiunii din Africa de Sud in anul 1952.

    Regia: Shamim Sarif
    5 0
    6.6
  • Consequence (2003)

    Consecințe

    Regizat de Anthony Hickox, Consequence se concentreaza asupra dramei unui dentist depresiv, care a facut o greseala in timpul unei operatii ce l-a costat slujba si dreptul la practica. Crezand ca orice speranta e pierduta, el isi insceneaza...

    Regia: Anthony Hickox
    0 0
    4.9