Filmele și serialele cu Natalie Dormer

  • Natalie Dormer

    Natalie Dormer

    42 de ani
    Data nașterii: 11.02.1982
    Locul nașterii: Reading, Berkshire, England, UK
  • Penny Dreadful: City of Angels (2020)

    Povești de groază: Orașul îngerilor

    În întuneric, totul iese la lumină. Când o crimă macabră șochează Los Angeles-ul în 1938, detectivul Tiago Vega și partenerul lui, Lewis Michener, sunt prinși într-o poveste epică ce reflectă istoria bogată a orașului.

    Scenariul: John Logan
    54 6
    6.1
  • Pets United (2019)

    Liga animalelor de casă

    Când Roger (un câine vagabond, în stilul lui Robin Hood) și Belle (o pisică de companie elegantă, dar răsfățată) sunt aruncați împreună în haosul unui asediu al roboților asupra orașului lor, ei trebuie să își lase la o parte ideile preconcepute...

    Regia: Reinhard Klooss
    1 1
    3.7
  • The Professor and the Madman (2019)

    Profesorul și nebunul

    Sean Penn și Mel Gibson vor juca împreună într-o producție despre nebunie, geniu și obsesia de a duce la capăt o „misiune” ce a marcat istoria limbii engleze, crearea Dicționarului Oxford al Limbii Engleze.

    Regia: Farhad Safinia
    139 8
    7.2
  • Picnic at Hanging Rock (2018)

    Picnic la Hanging Rock

    Serialul prezintă povestea intrigantă a unui grup de eleve, care în timp ce se află într-o excursie la Hanging Rock, de Ziua Îndrăgostiților, dispar într-un mod misterios.

    4 0
    6.2
  • Patient Zero (2018)

    Pacientul Zero

    Morgan e singurul care poate comunica cu cei infectați de un virus ce aproape că a distrus rasa umană.

    Regia: Stefan Ruzowitzky
    40 15
    4.6
  • In Darkness (2018)

    În beznă

    Sofia, o pianistă nevazătoare, aude o luptă în apartamentul de deasupra, o luptă care conduce la moartea vecinei ei, Veronique. Inițial, forțele legii consideră că moartea lui Veronique este o sinucidere, însă cel puțin un anchetator are îndoieli.

    Regia: Anthony Byrne
    75 6
    5.8
  • The Forest (2016)

    Pădurea blestemată

    Ridicându-se terifiantă şi grandioasă la poalele Muntelui Fuji din Japonia, legendara pădure Aokigahara constituie decorul plin de suspans al thrillerului supranatural Pădurea blestemată.

    Regia: Jason Zada
    5 3
    4.8
  • The Scandalous Lady W (2015)

    Controversata Lady W

    O dramă fascinantă din secolul 18 care detaliază viața scandaloasă a unei femei foarte bogate, Lady Seymour Worsley, care a îndrăznit să-și părăsească soțul și să fugă cu cel mai bun prieten al acestuia, căpitanul George Bisset.

    Regia: Sheree Folkson
    14 0
    6.5
  • Rush (2013)

    Rush: Rivalitate și adrenalină

    Acțiunea filmului are loc în epoca de aur a curselor Formula 1 și relatează povestea adevărată a doi dintre cei mai cunoscuți piloți din această competiție, rivali: James Hunt versus Niki Lauda, dar și lupta dintre echipele lor, McLaren și Ferrari.

    Regia: Ron Howard
    50 2
    8.1
  • W.E. (2011)

    Celebra poveste de dragoste dintre Regele Edward al-VIII-lea și Wallis Simpson, de dragul căreia a renunțat la tron pentru că fata era americană și, mai mult, divorțată.

    Regia: Madonna
    3 0
    6.2
  • The Fades (2011)

    Scenariul: Jack Thorne
    3 0
    7.6
  • The Tudors (2007)

    Dinastia Tudorilor

    2 NOMINALIZARI LA GLOBUL DE AUR CEL MAI BUN SERIAL CEL MAI BUN ACTOR – JONATHAN RHYS MEYERS Nominalizat la Emmy, si castigator al Globului de Aur, Jonathan Rhys Meyers(Match Point, Mission:Impossible 3) îl interpreteaza pe Henric al...

    Scenariul: Michael Hirst
    48 7
    8.1