Filmele și serialele cu Natassia Malthe

  • Natassia Malthe

    Natassia Malthe

    50 de ani
    Data nașterii: 19.01.1974
    Locul nașterii: Oslo, Norway
  • Last Man Down (2021)

    Ultimul supraviețuitor

    Regia: Fansu Njie
    76 36
    3.5
  • Alpha (2018)

    Alfa

    Tânărul Keda este rănit și considerat mort după ce o vânătoare de bizoni se sfârșește groaznic. Trezindu-se rănit, singur și departe de satul său, el trebuie să învețe să supraviețuiască și să navigheze prin sălbăticia aspră și neiertătoare.

    Regia: Albert Hughes
    386 34
    6.6
  • Battle Drone (2018)

    Bătălia dronelor

    Un grup de mercenari experimentati sunt trădați de guvernul Statelor Unite și sunt forțați să se lupte pentru a ieși dintr-o ambuscadă cu o echipă nouă și letală de droizi umani.

    Regia: Mitch Gould
    45 21
    4.9
  • 4Got10 (2015)

    Cei buni, cei răi și cei morți

    Brian se trezește în deșert rănit și fără memorie și nici o idee de ce e înconjurat de 8 cadavre, o mașină cu 4 milioane în numerar și una plină de cocaină. Brian nu e urmărit numai de un traficant de droguri notoriu, dar și de coruptul șerif Olson.

    Regia: Timothy Woodward Jr.
    12 1
    4.1
  • Vikingdom (2013)

    Regatul vikingilor

    "Vikingdom" este o aventură fantastică și de acțiune despre un rege uitat, Eirick, care a fost însărcinat cu misiunea imposibila de a-l pe învinge Thor, Zeu al naturii, dar și al fulgerelor și al războiului.

    Regia: Yusry Abdul Halim
    5 1
    3.3
  • In the Name of the King: Two Worlds (2011)

    În numele regelui 2

    Un fost soldat al Forțelor Speciale este azvârlit în vremuri medievale. Acolo, având datoria de a împlini o profeție antică, găsește izbăvire pentru experiențele prin care a trecut pe câmpul de luptă

    Regia: Uwe Boll
    18 2
    3.1
  • BloodRayne: The Third Reich (2011)

    Regina Vampirilor: Sângele Reich-ului

    Rayne luptă impotriva naziștilor în Europa în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, si îl întâlnește pe Ekart Brand, un lider nazist care plănuiește să îl injecteze pe Hitler cu sângele lui Rayne în încercarea de a-l transforma într-un damphyr.

    Regia: Uwe Boll
    14 1
    3.0
  • Knights of Bloodsteel (2009)

    Cavalerii dreptății

    Doar în regiunea miraculoasă Mirabilis, în care trăiesc și oameni și creaturi mitice, se poate găsi în pământ un zăcământ deosebit care oferă puteri magice oricui îl poate extrage. Dorința nemărginită de putere și bogăție i-a atras în Mirabilis pe...

    0 0
    4.6
  • Alone in the Dark 2 (2008)

    Misterele întunericului 2

    Continuarea uneia dintre cele mai desavarsite opere prinse pe film. Este sergentul Max Fightmaster. Este infuriat si, crede-ma, oamenilor nu le place sa il vada furios. Extraterestrii i-au rapit cainele, iar acum vor plati! Inarmat doar cu...

    Regia: Michael Roesch, Peter Scheerer
    6 0
    2.6
  • BloodRayne II: Deliverance (2007)

    Regina vampirilor 2

    A trecut o suta de ani si Rayne a ajuns in orasul Deliverance, Montana, unde s-a format un periculos grup de vampiri cowboy condusi de Billy the Kid, care omoara oamenii din oras si rapeste copiii, dorind cu orice pret sa-si creeze propriul regat.

    Regia: Uwe Boll
    14 0
    2.7
  • Skinwalkers (2006)

    Vârcolacii

    Doua haite de varcolaci au reusit sa supravietuiasca. Una dintre ele vaneaza si ucide, în timp ce o alta, e pasnica. Ambele sunt alarmate o profetie straveche. Un baietel de 13 ani, jumatate lup – jumatate om, le va controla destinele.

    Regia: James Isaac
    6 0
    4.5
  • DOA: Dead or Alive (2006)

    Mort sau viu

    Tina, Christie, Kasumi și Helena sunt luptătoare invitate să participe la o competiție ilegală de arte marțiale organizată pe o insulă asiatică. Premiul este de 10 milioane de dolari, iar competitorii sunt cei mai duri din câți există pe planetă.

    Regia: Corey Yuen
    23 4
    4.8
  • Bound by Lies (2005)

    Minciună și trădare

    Dupa o suspendare de 6 luni pentru incalcarea flagranta a regulamentelor politiei, detectivul Max Garett (Stephen Baldwin) este repartizat la departamentul de jafuri-omoruri si trimis sa investigheze aparenta sinucidere a unui toxicoman. Impreuna...

    Regia: Valerie Landsburg
    2 0
    3.8
  • Confessions of a Sociopathic Social Climber (2005)

    Cum să ajungi o femeie de succes

    În scurt timp, Katya Livingston, fără a ține cont de cei din jurul său, ajunge acolo unde și-a dorit: în vârful piramidei sociale. Dar, luată în vizor de un inspector financiar, ea începe să-și noteze meticulos toate tranzacțiile. Singură, din...

    Regia: Dana Lustig
    3 0
    4.7
  • Bloodsuckers (2005)

    Însetați de sânge

    Regia: Matthew Hastings
    3 0
    4.3