Filmele cu Nate Parker

  • Nate Parker

    Nate Parker

    44 de ani
    Data nașterii: 18.11.1979
    Locul nașterii: Norfolk, Virginia, USA
  • The Birth of a Nation (2016)

    Nașterea unei națiuni

    Birth of a Nation este o dramă bazată pe un moment important în istoria miscării de eliberare afro-americană.

    Regia: Nate Parker
    17 1
    6.5
  • Eden (2014)

    Atunci când o echipă de fotbal american este naufragiata pe o insulă pustie, in urma unui accident de avion, ei trebuie să se confrunte cu alegeri dificile pentru a supraviețui.

    Regia: Shyam Madiraju
    5 3
    4.7
  • Beyond the Lights (2014)

    Luminile rampei

    Beyond the Lights vorbeste despre povestea de viata a lui Noni, o tanara talentata, descoperita inca de la o varsta frageda, care devine aproape peste noapte un adevarat superstar in lumea muzicii.

    Regia: Gina Prince-Bythewood
    8 1
    6.8
  • Non-Stop (2014)

    Liam Neeson revine într-un rol de acțiune, de această dată la mare înălțime. Un agent american se îmbarcă la bordul unui avion transatlantic cu destinația Londra. Dar o amenințare este cât se poate de serioasă.

    Regia: Jaume Collet-Serra
    61 1
    6.9
  • Povestea unui deţinut care evadează şi parcurge tot Texasul pentru a-şi regăsi soţia şi pe fiica pe care n-a întâlnit-o niciodată

    Regia: David Lowery
    9 2
    6.4
  • Arbitrage (2012)

    Arbitraj

    Magnatul Robert Miller (Richard Gere) este disperat să finalizeze vânzarea companiei sale către o bancă importantă înainte ca fraudele sale să iasă la iveală. Dar o greșeală neașteptată pune în pericol tot ceea ce își dorea să realizeze.

    Regia: Nicholas Jarecki
    10 0
    6.6
  • Red Tails (2012)

    Cozile roșii

    Actiunea din "Red Tails" se desfasoara in California si urmareste un grup de piloti de culoare din timpul celui de-al doilea Razboi Mondial.

    Regia: Anthony Hemingway
    31 1
    5.9
  • The Great Debaters (2011)

    La început a fost cuvântul

    Intr-o America a anilor 30 plina de ura impotriva celor de culoare, un colegiu din sud (Wiley College Texas) lupta impotriva rasismului prin singurele arme pe care le are la dispozitie: cuvintele.

    Regia: Denzel Washington
    13 0
    7.5
  • The Secret Life of Bees (2008)

    Viața secretă a albinelor

    Lilly Owens este o adolescentaă care trăieşte la o fermă de piersici împreună cu tatăl ei abuziv. Rosalene este o femeie de culoare angajată ca mamă surogat de tatăl lui Lilly, mama ei naturală fiind decedată.

    Regia: Gina Prince-Bythewood
    4 0
    7.2
  • 1968 Tunnel Rats (2008)

    Sobolani de tunel

    In plin razboi intre Statele Unite si Vietnam (1959-1975), o unitate de lupta speciala este trimisa de SUA pentru a vana si ucide soldatii Vietcong intr-o lupta om la om prin nesfarsitele tuneluri de sub jungla vietnameza...

    Regia: Uwe Boll
    9 1
    4.8
  • Pride (2007)

    Mândrie

    Ambițiosul Jim Ellis formează o echipă de înot pentru adolescenții cu probleme la Departamentul de Recreere Philadelphia

    Regia: Sunu Gonera
    1 0
    6.3
  • Cruel World (2005)

    Destin fatal

    Dat afara dintr-un reality show, castigatorul locului doi, tine un grup de ostatici pe platoul de filmare al propriului sau show fictiv, in care concurentii au o soarta mortala.

    Regia: Kelsey T. Howard
    2 0
    3.7