Filmele cu Nathalie Boutefeu

  • Nathalie Boutefeu

    Nathalie Boutefeu

    56 de ani
    Data nașterii: 01.01.1968
    Locul nașterii: Dijon, France
  • Marona's Fantastic Tale (2019)

    Călătoria fantastică a Maronei

    După un accident tragic, o cățea optimistă rememorează zilele când era pui și timpul petrecut cu cei trei foști stăpâni în lumea dificilă a oamenilor.

    Regia: Anca Damian
    0 0
    7.5
  • Yellowbird (2014)

    Pene galbene

    Yellowbird este un pui de pasăre care nu a putut migra alături de familie spre țările calde. El nu a vrut să-și părăsească niciodată cuibul, dar a rămas fără familie. Acum, Yellowbird pornește în căutarea unei familii care să fie numai a lui.

    Regia: Christian De Vita
    2 0
    5.5
  • A Secret (2007)

    Secret de familie

    Explorarea unui sumbru secret de familie și-a unei povești de dragoste, prin intermediul unui voiaj interior al lui Francois, un copil singuratic care-și inventează un frate ca să-l însoțească în imaginarea misteriosului trecut al părinților săi....

    Regia: Claude Miller
    0 1
    6.8
  • His Brother (2003)

    Fratele lui

    Thomas accepta faptul ca va muri. Alege sa-si astepte moartea in casa copilariei noastre de pe malul marii. Eu ii stau alaturi. Este inca vara. Nu stiam ca se poate muri vara. Credeam ca moartea vine intotdeauna iarna, ca are nevoie de frig, de...

    Regia: Patrice Chéreau
    2 0
    6.9
  • Irma Vep (1996)

    Când un regizor aflat în declin decide să refacă serialul „Les Vampires”, el distribuie o eroină de acțiune din Hong Kong, care nu vorbește franceză. Aceasta găsește pe platoul haotic de filmare intrigi și orgolii care se ciocnesc.

    Regia: Olivier Assayas
    1 0
    7.0