Filmele și serialele cu Nathan Gamble

  • Nathan Gamble

    Nathan Gamble

    26 de ani
    Data nașterii: 12.01.1998
    Locul nașterii: Tacoma, Washington, USA
  • Swiped (2018)

    Lipeală pe net

    Doi colegi de cameră creează o aplicație discretă pentru aventuri amoroase, însă totul degenerează în relații de-o seară, dar și în complicații de durată.

    Regia: Ann Deborah Fishman
    1 0
    2.8
  • Dolphin Tale 2 (2014)

    Povestea delfinului 2

    Aventurile lui Winter, puiul de delfin, nu s-au terminat! După ce i-a fost implantată o proteză care să-i suplinească lipsa cozii, Winter își pierde mama-surogat. Singură si tristă, ea nu își mai dorește nimic, nici măcar compania lui Sawyer.

    Regia: Charles Martin Smith
    4 0
    6.4
  • Dear Dracula (2012)

    Nedorind să aștepte până la Crăciun ca să îi poată scrie Moșului, Sam hotărăște să îi scrie în schimb lui Dracula de Halloween. Spre marea sa surpriză, Dracula îi răspunde în persoană, apărând la ușa lui și întorcându-i viața cu susul în jos.

    Regia: Chad Van De Keere
    0 0
    5.3
  • Dolphin Tale (2011)

    Povestea delfinului

    Sawyer, un băiat de 10 ani, se împrieteneşte cu Winter, un delfin femelă care şi-a pierdut coada prinsă într-o capcană pentru crabi. Sawyer îi motivează pe cei din jur pentru a căuta o soluţie care să-i ţină în viaţă prietena.

    Regia: Charles Martin Smith
    14 0
    6.8
  • The Hole (2009)

    Gaura misterioasă

    Doi frați descoperă în pivnița propriei locuințe o misterioasă groapă ce începe curând să-i poarte prin bezna celor mai profunde și ascunse temeri ale lor...

    Regia: Joe Dante
    5 0
    5.7
  • Hank (2009)

    Scenariul: Tucker Cawley
    0 0
    4.3
  • Marley & Me (2008)

    Eu și Marley

    John si Jennifer s-au casatorit de curand, dar nu vor sa intre prea repede in lumea responsabilitatilor familiale asa ca, in loc de un copil, au ales sa se ingrijeasca de un caine. Marley este un labrador adorabil.

    Regia: David Frankel
    28 0
    7.0
  • The Mist (2007)

    Negura

    După o furtună violentă, artistul David Drayton și locuitorii unui mic oraș sunt victimele atacului unor creaturi înfricoșătoare, camuflate de o bizară ceața extrem de densă.

    Regia: Frank Darabont
    51 4
    7.1