Filmele cu Nathan Jones

  • Nathan Jones

    Nathan Jones

    54 de ani
    Data nașterii: 21.08.1969
    Locul nașterii: Gold Coast, Queensland, Australia
  • The Scorpion King: Book of Souls (2018)

    Regele Scorpion: Cartea sufletelor

    Regele Scorpion face echipă cu o femeie războinică numită Tala, care este sora Regelui Nubian. Împreună caută o relicvă legendară cunoscută sub numele de Cartea sufletelor, care ii poate ajuta in lupta impotriva unui războinic malefic.

    Regia: Don Michael Paul
    47 3
    4.6
  • A Flying Jatt (2016)

    Jatt Super eroul

    Jatt este un super erou care luptă cu infracțiunea și protejează oamenii. Acesta îl întâlnește pe egalul său, maleficul Raka, pe care trebuie să-l învingă pentru a salva lumea.

    Regia: Remo D'Souza
    4 1
    3.1
  • Never Back Down: No Surrender (2016)

    Nu da înapoi 3: Nicio predare

    Revenind dupa evenimentele din Never Back Down 2 (Nu da inapoi 2), Case Walker este pe cale sa devina campion inca o data

    Regia: Michael Jai White
    28 1
    6.3
  • Mad Max: Fury Road (2015)

    Mad Max: Drumul furiei

    Urmărit de un trecut turbulent, Mad Max preferă solitudinea. În ciuda convingerilor sale, se alătură unui grup de supravieţuitori ai deşertului, condus de implacabila Imperator Furiosa. Grupul va deveni ţinta unui tiran convins că a fost prădat.

    Regia: George Miller
    Oscar-uri: x 6
    140 7
    8.1
  • Regia: Chris Sun
    0 0
    4.6
  • Un film de actiune despre un barbat docil de peste 2 metri care invata Muy Thai, un stil de arte martiale, pentru ca apoi sa-si foloseasca abilitatile in rezolvarea unui caz de diamante furate...

    Regia: Nontakorn Taweesuk
    4 0
    5.6
  • The Condemned (2007)

    Condamnații

    Jack isi asteapta executia intr-o corupta inchisoare din America. El este „achizitionat” de un bogat producator de televiziune si dus pe o insula pustie, unde trebuie sa lupte impotriva altor noua ucigasi condamnati, adusi din toate colturile lumii.

    Regia: Scott Wiper
    30 1
    6.0
  • Fearless (2006)

    Fără teamă

    Superstarul Jet Li este vedeta acestui film epic de actiune, cel mai tare dintre filmele sale cu arte martiale. El lucreaza din nou cu producatorul Bill Kong (Hero) si regizorul de actiune si coregraful Yuen Wo Ping (Unleashed). Li interpreteaza...

    Regia: Ronny Yu
    37 0
    7.6
  • The Protector (2005)

    Misiune de recuperare

    Tom yum goong este povestea unui băiat simplu de la țară, pe nume Kham (Tony Jaa). Toata averea tânărului și a tatălui său sunt doi elefanți pe care visează ca într-o zi să îi prezinte majestății sale, Regele Thailandei.

    Regia: Prachya Pinkaew
    35 1
    7.0
  • Troy (2004)

    Troia

    Pasiunea unuia dintre cele mai celebre cupluri ale literaturii, Paris, Prinţul Troiei (ORLANDO BLOOM) şi Elena (DIANE KRUGER), Regina Spartei, generează un război care va devasta o civilizaţie.

    Regia: Wolfgang Petersen
    85 2
    7.3