Filmele și serialele cu Nazanin Boniadi

  • Nazanin Boniadi

    Nazanin Boniadi

    43 de ani
    Data nașterii: 22.05.1980
    Locul nașterii: Tehran, Iran
  • The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022)

    Stăpânul Inelelor: Inelele Puterii

    Un ansamblu de personaje, unele familiare, altele noi, trebuie să înfrunte reapariția răului în Pământul de Mijloc. Din cele mai întunecate adâncimi ale Munților Cețoși, până la pădurile maiestuoase din Lindon; de la insula-regat Númenor până la...

    Scenariul: Patrick McKay, John D. Payne
    342 18
    7.0
  • Hotel Mumbai (2018)

    Un grup de pakistanezi foarte bine înarmați ia cu asalt hotelul Taj Mahal din Mumbai, India. Timp de 68 de ore, sute de oameni sunt luați ostatici în timp ce focurile de armă își continuă asaltul, generând izbucnirea unui incendiu.

    Regia: Anthony Maras
    73 2
    7.6
  • Counterpart (2017)

    O dimensiune paralelă

    Howard Silk, o rotiță în cadrul unei agenții de spionaj din Berlin, descoperă că organizația din care face parte păstrează secretul despre cum se trece într-o dimensiune paralelă.

    Scenariul: Justin Marks
    466 21
    8.0
  • Ben-Hur (2016)

    Ben-Hur - Prințul fugar

    Filmul are la bază romanul din 1880 al lui Lew Wallace, Ben-Hur: A Tale of the Christ, cu evreul Ben Hur protagonist, prinț al Ierusalimului trădat și vândut ca sclav. Povestea se dezvoltă în paralel cu cea a vieții și crucificării lui Iisus.

    Regia: Timur Bekmambetov
    69 4
    5.7
  • Desert Dancer (2016)

    Afshin Ghaffarian risca totul pentru a infiinta o scoala de dans in tara sa natala, Iran, in ciuda politicii acestei tari si a interdictiei impuse dansului.

    Regia: Richard Raymond
    4 1
    6.2