Filmele și serialele cu Ned Bellamy

  • Ned Bellamy

    Ned Bellamy

    66 de ani
    Data nașterii: 07.05.1957
    Locul nașterii: Dayton, Ohio, USA
  • Scenariul: Lior Raz, Avi Issacharoff, Greg Barker
    49 8
    7.3
  • Blood Money (2017)

    Regia: Lucky McKee
    52 12
    4.5
  • The Paperboy (2012)

    Ziaristul

    Hillary Van Wetter a fost încarcerat pentru asasinarea unui șerif lipsit de scrupule. Charlotte Bless, o femeie misterioasă, îi trimite scrisori lui Van Wetter, deși acesta nu o știe, dar ea e îndrăgostită de el și vrea să se căsătorească.

    Regia: Lee Daniels
    7 1
    5.7
  • War, Inc. (2008)

    Război, Inc.

    Acțiunea satirei politice "War, Inc." se petrece într-o țară ipotetică din viitor numita Turaqistan, devastată de revolte civile după ce a fost ocupată de către o corporație americană condusă de un fost vicepreședinte al Statelor Unite ale Americii.

    Regia: Joshua Seftel
    5 1
    5.5
  • Wind Chill (2007)

    Vântul groazei

    Disperată să ajungă în Delaware de Crăciun, o studentă pleacă la drum cu mașina, împreună cu coleg. Tinerii sunt obligați de o mașină misterioasă să iasă de pe drum. Rătăciți, cei doi își dau seama că frigul este cea mai mică dintre probleme.

    Regia: Gregory Jacobs
    17 1
    5.8
  • One Way (2006)

    Drumul răzbunării

    Pentru a-si ascunde infidelitatile si a-si proteja viitoare casatorie, un barbat celebru care lucreaza in publicitate ajuta un violator sa scape de inchisoare oferindu-i un alibi fals.

    Regia: Reto Salimbeni
    7 1
    6.1
  • Tenacious D in The Pick of Destiny (2006)

    Tenacious D - Pana destinului

    colaborarea dintre JB și KG va distruge tot ceea ce se știa înainte de formația Tenacious D, iar cei doi protagoniști vor porni în căutarea legendarei pene de chitară, "Pick of Destiny" (Pana Destinului).

    Regia: Liam Lynch
    3 1
    6.8
  • The Contract (2006)

    Contractul

    Frank Cordell este un asasin platit extrem de periculos. El este prins si in curand va trebui sa dea socoteala pentru crimele sale, insa reuseste sa evadeze din custodia politiei luandu-l ostatic pe fiul lui Ray Keene.

    Regia: Bruce Beresford
    19 0
    5.6
  • The Ice Harvest (2005)

    Semeni vant, culegi furtuna!

    Ajunul Craciunului in Kansas – lapovita si un vant care ingheata totul. Charlie (John Cusack), unul dintre cei mai buni avocati ai Mafiei si prietenul sau Vic au dat o puternica lovitura lumii interlope.

    Regia: Harold Ramis
    13 2
    6.2
  • Antitrust (2001)

    Bine ati venit în inima întunecatã a erei digitale, unde poti deveni milionar în câteva nanosecunde, unde poti pierde sau câstiga o avere cu o singurã linie de cod, si unde se finanteazã rãzboaie particulare pentru a decide cine va controla viitorul.

    Regia: Peter Howitt
    22 2
    6.1
  • Angel's Dance (1999)

    Înger sau Diavol

    Tony (Kyle Chandler) este un tip normal care salveaza intr-o buna zi viata nepotului unui cap al mafiei. Drept rasplata acesta ii ofera lui Tony ocazia de a lucra pentru familia de gangsteri. Tentat de oferta el sovaie totusi la inceput, nefiind...

    Regia: David L. Corley
    1 0
    6.2
  • Bats (1999)

    Lilieci

    Un experiment guvernamental care nu a mers aşa cum se spera transformă liliecii dintr-un oraş texan în creaturi foarte agresive şi inteligente, care terorizează viaţa locuitorilor din Gallup.

    Regia: Louis Morneau
    3 1
    4.0
  • Being John Malkovich (1999)

    Fiind John Malkovich

    Craig Schwartz (John Cusack), un păpușar neapreciat, se angajează ca funcționar. Plictisit de căsnicia sa de 10 ani cu Lotte (Cameron Diaz), Craig devine obsedat de frumoasa Maxine

    Regia: Spike Jonze
    11 2
    7.7
  • Cobb (1994)

    Ce face un biograf, când adevărul despre subiectul său e mai puțin plăcut decât legenda? Asta e dilema morală a acestui film, care explorează viața jucătorului de baseball Ty Cobb și viața jurnalistului sportiv care-i scrie povestea.

    Regia: Ron Shelton
    0 0
    6.4
  • House IV (1992)

    Regia: Lewis Abernathy
    5 0
    3.9