Filmele și serialele cu Neil Patrick Harris

 • Neil Patrick Harris

  Neil Patrick Harris

  50 de ani
  Data nașterii: 15.06.1973
  Locul nașterii: Albuquerque, New Mexico, USA
 • Uncoupled (2022)

  Din nou singur

  Scenariul: Darren Star, Jeffrey Richman
  3 3
  7.0
 • The Unbearable Weight of Massive Talent (2022)

  Insuportabila povară a talentului

  Neîmplinit din punct de vedere creativ și se confruntă cu ruina financiară, Nick Cage trebuie să accepte o ofertă de un milion de dolari pentru a participa la ziua de naștere a unui superfan periculos. Lucrurile iau o întorsătură neașteptată când...

  Regia: Tom Gormican
  93 32
  7.0
 • The Matrix Resurrections (2021)

  Matrix Renașterea

  The Matrix Resurrections, mult așteptata continuare a filmelor care au revoluționatul genul science-fiction, reunește vedetele originale Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss în rolurile emblematice pe care le-au făcut celebre: Neo și Trinity. În The...

  Regia: Lana Wachowski
  289 56
  5.7
 • 8-Bit Christmas (2021)

  Un Crăciun de 8 biți

  Filmul este o poveste amuzantă și emoționantă despre aventurile din copilărie. Acțiunea are loc în Chicago la finalul anilor 1980 când Jake Doyle, un băiat în vârstă de 10 ani, încearcă să facă rost de cel mai nou și cel mai tare sistem de jocuri...

  Regia: Michael Dowse
  20 3
  6.7
 • A Series of Unfortunate Events (2017)

  O serie de evenimente nefericite

  Extraordinarii orfani Baudelaire se confruntă cu necazuri și au de-a face cu maleficul Conte Olaf în încercarea de a descoperi secretele familiei.

  37 13
  7.7
 • Gone Girl (2014)

  Fata dispărută

  La cea de-a cincea aniversare a căsătoriei cu Amy, viața lui Nick ia o întorsătură tragică. Amy dispare. Asaltat de presă, poliție și de socrii, Nick pare să afișeze un comportament ciudat, alimentat de minciuni și atitudini inadecvate.

  Regia: David Fincher
  71 4
  8.1
 • A Million Ways to Die in the West (2014)

  Urma scapă turma

  Seth MacFarlane îl interpretează pe Albert, un fermier din Vestul Sălbatic care îşi pierde iubita atunci când refuză să ia parte la un duel. Întâlnirea cu o frumoasă cowgirl (Theron) îl va determina să-şi dovedească bărbăţia.

  Regia: Seth MacFarlane
  42 0
  6.1
 • Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (2013)

  Stă să plouă cu chiftele 2

  Continuarea succesului din 2010 începe unde acesta s-a terminat: Flint e în sfârșit recunoscut odată ce idolul său Chester V îl invită să i se alăture la The Live Corp Company, unde s-au adunat cei mai buni și mai străluciți inventatori de pe glob.

  Regia: Cody Cameron, Kris Pearn
  10 0
  6.3
 • The Smurfs 2 (2013)

  Ștrumpfii 2

  Gargamel nu se lasă: ura lui pentru ștrumpfi îl împinge să găsească noi și noi metode pentru a le veni de hac! Vrăjitorul conjură forțele întunericului și îi creează pe.

  Regia: Raja Gosnell
  16 1
  5.3
 • A Very Harold & Kumar Christmas (2011)

  Un Crăciun foarte Harold și Kumar

  Harold și Kumar sunt doi bărbați care transformă orice eveniment într-un dezastru. Când Kumar incendiază accidental pomul de Crăciun comandat de socrul lui Harold, cei doi iau decizia de a colinda New York-ul și a căuta un brad la fel de spectaculos

  Regia: Todd Strauss-Schulson
  20 0
  6.2
 • The Smurfs (2011)

  Ștrumpfii

  Marele Ştrumf, Ştrumfiţa, Bebe Ştrumf şi ceilalţi consăteni ai lor au din nou probleme cu maleficul vecin, vrăjitorul Gargamel. Ajutat de motanul său, Azrael, dar şi de urâta vrăjitoare Hogartha, Gargamel le bune din nou beţe în roate ştrumfilor.

  Regia: Raja Gosnell
  14 1
  5.4
 • Beastly (2011)

  Bestial

  Kyle Kingson este un tânăr care le are pe toate: este frumos, inteligent, bogat şi are multe posibilităţi. Dorind să îşi bată joc şi să o umilească pe cea mai respingătoare colegă de clasă, el o trece pe "listă" pe gotica Kendra Hilferty

  Regia: Daniel Barnz
  17 3
  5.5
 • Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore (2010)

  Câini și pisici: Răzbunarea lui Kitty Galore

  Filmul care te-a făcut să-ți privești cu alți ochi animalul de companie revine cu această continuare Cele două tabere, până nu demult formate numai din dușmani de moarte, trebuie să se alieze iarăși pentru că apare un inamic redutabil!

  Regia: Brad Peyton
  12 0
  4.3
 • Batman: Under the Red Hood (2010)

  Batman: Sub gluga roșie

  Regia: Brandon Vietti
  11 0
  8.0
 • Cloudy with a Chance of Meatballs (2009)

  Stă să plouă cu chiftele

  Stă să plouă cu chiftele – o aventură hilară în… porții gigantice. Inspirat după îndrăgita carte pentru copii, filmul se concentrează pe un oraș în care mâncarea cade din cer în ploaie torențială!

  Regia: Phil Lord, Christopher Miller
  11 0
  6.9