Filmele cu Nicholas Pryor

  • Nicholas Pryor

    Nicholas Pryor

    89 de ani
    Data nașterii: 28.01.1935
    Locul nașterii: Baltimore, Maryland, USA
  • The List (2007)

    Proaspat absolvent al scolii de drept, plin de sperante si visuri pentru viitor, Renny Jacobson este lovit de moartea brusca a tatalului lui, dar si de testamentul acestuia conform caruia toate proprietatile sunt donate, lui Renny lasandu-i doar...

    Regia: Gary Wheeler
    1 1
    3.8
  • Murder at 1600 (1997)

    Crimă la nr. 1600

    Detectivul Harlan Regis este chemat la Casa Alba, dupa ce o tanara femeie a fost gasita moarta chiar acolo. Regis isi da seama ca nu va fi o investigatie obisnuita, mai ales ca cercetarile ii sunt impiedicate de Serviciul Secret.

    Regia: Dwight H. Little
    30 0
    6.1
  • The Chamber (1996)

    Camera Morții

    Dupa ani de zile de detentie, un barbat asteapta in celula mortii sa fie executat. Un tanar avocat lupta sa obtina anularea sentintei, desi nu s-a indoit nici o clipa de vinovatia clientului sau. Dar intre avocat si client exista o legatura speciala.

    Regia: James Foley
    14 2
    6.0
  • Sliver (1994)

    Sliver se mută într-un apartament din Manhattan care are o istorie presarată cu decese ciudate. Curtată de Jack, dar preferându-l pe Zeke, Sliver trece prin momente de teamă şi groază, pentru ca cei doi bărbaţi se poartă din ce în ce mai ciudat.

    Regia: Phillip Noyce
    11 1
    5.1
  • Hoffa (1992)

    Danny DeVito, in postura de regizor al filmului, incearca sa ecranizeze biografia lui Jimmy Hoffa, o biografie zbuciumata, marcata de momente istorice tumultoase. Avandu-l in centru pe Jack Nicholson, in rolul lui Jimmy Hoffa, filmul detaliaza...

    Regia: Danny DeVito
    9 3
    6.6
  • Brain Dead (1990)

    Regia: Adam Simon
    0 0
    5.9
  • Less Than Zero (1987)

    Mai puțin de Zero

    Prietenia a trei tineri bogați și petrecăreți din Los Angeles este pusă la încercare în timpul vacanței de Crăciun, când unul dintre ei începe să clacheze în urma abuzului de cocaină.

    Regia: Marek Kanievska
    6 0
    6.4
  • Murder in Three Acts (1986)

    Crimă în trei acte

    Asistentul lui Hercule Poirot, Hastings, se decide sa-l scoata din biroul sau prafuit in care isi scrie memoriile si sa-l invite la o petrecere, la care majoritatea invitatilor sunt pritenii lui. Lumea este foarte colorata, un actor, o scriitoare,...

    Regia: Gary Nelson
    8 0
    6.2
  • Risky Business (1983)

    Afaceri riscante

    Parintii tanarului Joel pleaca in concediu, prilej ca Miles, prietenul lui, sa-i mijloceasca o intalnire cu o prostituata. Dupa aceasta experienta, Joel afla adresa unei colege de scoala si se trezeste gata indragostit.

    Regia: Paul Brickman
    16 1
    6.8
  • Regia: Mike Hodges, Don Taylor
    12 1
    6.2