Filmele și serialele cu Nick Offerman

 • Nick Offerman

  Nick Offerman

  52 de ani
  Data nașterii: 26.06.1970
  Locul nașterii: Joliet, Illinois, USA
 • Pam & Tommy (2022)

  Scenariul: Robert D. Siegel
  8 4
  7.3
 • Sing 2 (2021)

  Hai să cântăm din nou!

  Buster și noua lui trupă au de gând să debuteze într-un nou spectacol pe Crystal Tower Theater, din fermecătorul Redshore City. Lipsit de relații, el și cântăreții lui trebuie să se furișeze în birourile Crystal Entertainment, conduse de nemilosul...

  Regia: Garth Jennings, Christophe Lourdelet
  16 3
  7.4
 • Colin in Black & White (2021)

  Colin în alb și negru

  Scenariul: Ava DuVernay, Colin Kaepernick
  2 0
  5.4
 • History of Swear Words (2021)

  Istoria înjurăturilor

  Nicolas Cage prezintă un serial ostentativ de obscen, care analizează trecutul și impactul unora dintre cele mai contondente înjurături din istorie.

  2 1
  6.4
 • Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics (2020)

  Tripat: Aventuri psihedelice

  Un documentar cu bune și rele despre halucinogene, în care celebritățile spun povești haioase și șocante apelând la animație, reconstituiri și multe altele.

  Regia: Donick Cary
  1 0
  6.8
 • Devs (2020)

  Divizia de dezvoltare

  Lily Chan, inginer de software, investighează secretoasa divizie de dezvoltare a angajatorului ei, o companie cu sediul în Silicon Valley ce produce tehnologie de ultimă oră, și despre care crede că se află în spatele uciderii iubitului ei.

  Scenariul: Alex Garland
  68 16
  7.7
 • The Lego Movie 2: The Second Part (2019)

  Marea aventură Lego 2

  Au trecut 5 ani deja de când lucrurile rămăseseră în bună ordine, iar cetățenii întâmpină acum o nouă amenințare: Lego Duplo, invadatorii din spațiul cosmic, dezmembrează totul în calea lor mai repede decât s-ar putea reconstrui.

  Regia: Mike Mitchell
  9 2
  6.6
 • Hearts Beat Loud (2018)

  Inimile bat tare

  Filmul este povestea unui fost muzician care deține un magazin în Brooklyn și care formează o trupă cu fiica lui în vara de dinainte ca ea să plece la facultate.

  Regia: Brett Haley
  2 1
  6.9
 • Bad Times at the El Royale (2018)

  Vremuri grele la El Royale

  Şapte necunoscuţi, fiecare purtând un secret de care ar vrea să scape, se intersectează la hotelul El Royale, din Lake Tahoe. În cursul unei nopţi lungi şi complicate, fiecare îşi va avea şansa la izbăvire... sau totul se va duce de râpă.

  Regia: Drew Goddard
  148 27
  7.1
 • 3Below: Tales of Arcadia (2018)

  Trei Sub Stele: Povești din Arcadia

  După ce aterizează de urgență pe Pământ, doi extratereștri de spiță regală, acum fugari, vor să se integreze pentru a scăpa de vânătorii de recompense intergalactici.

  Scenariul: Guillermo del Toro
  6 0
  7.7
 • The House of Tomorrow (2017)

  O casă pentru ziua de mâine

  Un adolescent superprotejat, care se simte stingher în societate, se împrieteneşte cu un tip cu părul verde, care a suferit un transplant de inimă şi care îl introduce în lumea muzicii punk rock.

  Regia: Peter Livolsi
  2 2
  6.1
 • The Little Hours (2017)

  Ore târzii

  Regia: Jeff Baena
  12 6
  5.8
 • The Hero (2017)

  Eroul

  Hayden este o legenda cu o voce de aur, dar cele mai bune performanțe ale sale au fost cu decenii în urmă. El își petrece zilele fumând iarbă cu fostul său dealer. Asta până când un diagnostic surprinzător îi aduce prioritățile în centrul atenției.

  Regia: Brett Haley
  21 4
  6.5
 • Comrade Detective (2017)

  Tovarășul milițian

  Parodie a unui închipuit serial polițist ai cărui protagoniști sunt doi milițieni din România comunistă a anilor '80. Serialul se va inspira, de asemenea, din show-ul de succes "Miami Vice".

  Scenariul: Brian Gatewood, Alessandro Tanaka
  33 14
  7.1
 • The Founder (2016)

  Fondatorul

  Fondatorul este povestea lui Ray Kroc, un reprezentant comercial care a transformat McDonald's, un fast food deținut de doi frați, în unul dintre cele mai de succes lanțuri de restaurante din lume.

  Regia: John Lee Hancock
  78 6
  7.2