Filmele cu Nick Thune

  • Nick Thune

    Nick Thune

    44 de ani
    Data nașterii: 08.12.1979
    Locul nașterii: Seattle, Washington, USA
  • Mixtape (2021)

    Caseta cu amintiri

    În 1999, Beverly, care are 12 ani, descoperă o compilație pe o casetă stricată, creată de părinții ei, și pornește în căutarea melodiilor ca să afle mai multe despre ei.

    Regia: Valerie Weiss
    9 0
    6.6
  • The Right One (2021)

    Persoana potrivită

    În această comedie romantică, Sara, o scriitoare care suferă de blocaj, are nevoie de inspirație și o găsește când îl întâlnește întâmplător pe Godfrey, un tip aiurit, care-și schimbă personalitatea și alter ego-urile ca să facă față trecutului...

    Regia: Ken Mok
    8 8
    5.3
  • The Possession of Hannah Grace (2018)

    Diavolul în carne și oase

    Fosta poliţistă, Megan Reed, lucrează la morga unui spital din Boston, când într-o noapte, începe să aibă halucinaţii înfiorătoare, după ce primeşte un cadavru complet desfigurat. Ea se teme că acest cadavru este posedat de o forţă demonică

    Regia: Diederik Van Rooijen
    37 9
    5.2
  • Dave Made a Maze (2017)

    Dave a făcut un labirint

    Dave e un artist care nu a reușit să dea lovitura cu niciun proiect. Frustrat, se apucă de construcția unui fort in propria sufragerie, dar ajunge să fie prins in capcane nemaiîntâlnite ale unor creaturi fantastice, toate produsul imaginației sale.

    Regia: Bill Watterson
    14 9
    6.3
  • Urge (2016)

    Șapte prieteni merg să se distreze în vacanță pe o insulă deținută de un miliardar excentric și nu pot rezista tentației de a încerca un drog experimental conceput de acesta, care îi va face pe tineri incapabili de a-și mai controla impulsurile.

    Regia: Aaron Kaufman
    5 0
    4.3
  • Bad Johnson (2014)

    Regia: Huck Botko
    0 0
    4.5