Filmele cu Nicky Katt

  • Nicky Katt

    Nicky Katt

    53 de ani
    Data nașterii: 11.05.1970
    Locul nașterii: South Dakota, USA
  • Snow Angels (2007)

    Îngeri de zăpadă

    Drama plasata la intersectia dintre viata unui adolescent cu a fostei sale bone, a sotului ei indepartat si a fiicei lor...

    Regia: David Gordon Green
    4 2
    6.8
  • Planet Terror (2007)

    Planeta terorii

    Planet Terror înfățișază lupta dintre o armată de zombi și supraviețuitorii speciei umane, hotărâți să lupte până la capăt. Cherry, o femeie cu o armă automată în loc de picior, și partenerul ei sunt cei mai fioroși apărători ai oamenilor.

    Regia: Robert Rodriguez
    27 3
    7.0
  • The Brave One (2007)

    Curaj nebănuit

    Prezentatoarea radio Erica Bain are o viata fericita si un logodnic pe care-l adora. Ea pierde tot cand logodnicul ii este ucis, iar ea ramane sa se zbata intre viata si moarte. Femeia incepe sa bata strazile New York-ului devenind un justitiar.

    Regia: Neil Jordan
    27 0
    6.7
  • Secondhand Lions (2003)

    Ultima aventură

    O comedie pentru toata familia. Walter (Haley Joel Osment) e un baiat timid si tocilar care se apropie de adolescenta si a carui mama impulsiva decide sa-l lase pe timpul verii cu unchii sai excentrici, Hub (Robert Duvall) si Garth (Michael Caine).

    Regia: Tim McCanlies
    18 0
    7.5
  • Full Frontal (2002)

    Legături nebune

    Full Frontal ne arată complicata relaţie dintre şapte prieteni interpretăţi de David Duchovny, Nicky Katt, Catherine Keener, Mary McCormack, David Pierce, Julia Roberts şi Blair Underwood, ce se confruntă cu fragilele conexiuni care îi ţin împreună.

    Regia: Steven Soderbergh
    2 1
    4.7
  • Insomnia (2002)

    Regia: Christopher Nolan
    34 2
    7.2
  • The Way of the Gun (2000)

    Calea armelor

    The Way of the Gun e un film în tradiţia lui Quentin Tarantino, dar e departe de a fi o clonă superficială. În primul rând, pentru că porneşte de la un scenariu perfect funcţional, plin de întorsături de situaţii subtile, în cheie ironică

    Regia: Christopher McQuarrie
    7 0
    6.6
  • Boiler Room (2000)

    Cameră fierbător

    Construit pe structura celebrului Wall Street, acest film exploateaza tema rapacitatii corupatoare a lumii finantelor new-york-eze dar intr-un mod mai visceral decat predecesorul sau cu Michael Douglas in rol principal.

    Regia: Ben Younger
    17 3
    7.0
  • The Limey (1999)

    Englezul

    Un englez proaspat eliberat din inchisoare se duce in Los Angeles hotarat sa se razbune pe cei care se faceau vinovati de moartea fiicei lui si care mascasera crima intr-un accident de masina.

    Regia: Steven Soderbergh
    15 5
    6.9
  • One True Thing (1998)

    Un lucru adevărat

    Putine momente sunt atat de emotionante ca intoarcerea acasa, la parinti, dupa ce ai reusit sa-ti faci un rost departe de casa. Pentru ambitioasa Ellen Gulden (Renee Zellweger), un jurnalist de investigatie de succes in lumea presei new-yorkeze,...

    Regia: Carl Franklin
    8 0
    6.9
  • Phantoms (1998)

    Fantomele

    Snowfield, din Colorado, este un orasel american care, de regula, are 4 000 de locuitori vara si 400 de locuitori iarna. Insa o epidemie ciudata a redus numarul locuitorilor la 4. Cei patru vor incerca sa afle ce s-a intamplat cu locuitorii orasului.

    Regia: Joe Chappelle
    9 1
    5.4
  • The Doom Generation (1995)

    Generația blestemată

    Jordan White si Amy Blue, doi tineri tulburati, il coopteaza pe Xavier Red, un veritabil pierde-vara... pentru a porni intr-o calatorie bogata in violenta si excese sexuale.

    Regia: Gregg Araki
    1 0
    6.1
  • The Babysitter (1995)

    Bona

    E vineri seara, iar Harry și Dolly Tucker trebuie să asiste la un eveniment monden, așa că își cheamă dădaca pentru a sta cu copiii lor. Ea vine, ei pleacă, prietenul ei, Jack, vine și încep ciudățeniile. Dar și fostul ei prieten, Mark, ar vrea...

    Regia: Guy Ferland
    5 0
    4.3
  • American Yakuza (1993)

    Sub acoperire

    Infiltrat in randul componentilor Yacuzei americane, un agent FBI incepe sa-i admire pe colegii sai mafioti pentru modul in care arata lumea lor, pentru onoarea cu care se trateaza intre ei. Se va indragosti de o frumoasa japoneza, numai ca la un...

    Regia: Frank A. Cappello
    3 0
    5.6