Filmele și serialele cu Nicole Kidman

 • Nicole Kidman

  Nicole Kidman

  54 de ani
  Data nașterii: 20.06.1967
  Locul nașterii: Honolulu, Hawaii, USA
 • Scenariul: David E. Kelley, John-Henry Butterworth
  22 8
  7.0
 • A World of Calm (2020)

  Calm

  Experimentează un nou tip de serial TV, care combină imagini captivante cu vocile unor vedete de primă clasă. Vei fi cuprins de liniște prin povești realizate științific, muzică și imagini care calmează în mod natural corpul și mintea.

  4 0
  8.3
 • The Prom (2020)

  Balul

  The Prom este o adaptare veselă a spectaculosului și îndrăgitului musical de pe Broadway, regizat de Ryan Murphy.

  Regia: Ryan Murphy
  7 2
  5.9
 • The Undoing (2020)

  De la început

  Serialul o prezintă pe Grace Fraser, o terapeută de succes, pe soțul ei și fiul lor. Peste noapte, un abis se deschide în viețile lor aparent perfecte: o moarte violentă și un lanț de revelații teribile.

  Scenariul: David E. Kelley
  127 5
  7.4
 • Bombshell (2019)

  Bombshell: Scandalul

  Bazat pe întâmplări reale, Bombshell este povestea câtorva femei care decid să-l înfrunte pe Roger Ailes, care a întreținut o atmosferă ostilă față de femei în birourile Fox News.

  Regia: Jay Roach
  Oscar-uri:
  98 7
  6.8
 • The Goldfinch (2019)

  The Goldfinch: Iluzia libertății

  Un băiat din New York este luat în grijă de o familie înstărită din cartierul Upper East Side după ce mama acestuia este ucisă într-un atac terorist cu bombă la Muzeul Metropolitan de Artă din New York.

  Regia: John Crowley
  23 4
  6.4
 • Destroyer (2018)

  Capcana

  O polițistă reia legăturile cu foștii ei colegi dintr-o misiune sub acoperire derulată cu foarte mulți ani în urmă pentru a face pace.

  Regia: Karyn Kusama
  75 24
  6.2
 • Boy Erased (2018)

  Boy Erased - Confesiunile unui băiat

  „Boy Erased” este povestea adevărată a luptei unui tânăr de a se descoperi pe sine, în timp ce este forțat să pună la îndoială fiecare aspect al identității sale.

  Regia: Joel Edgerton
  21 11
  6.9
 • Aquaman (2018)

  Aquaman, în regia lui James Wan, îl aduce pe Jason Momoa în rolul lui Arthur Curry, alias Aquaman, care trebuie să îşi revendice tronul de drept, când lumea de sub ape porneşte un război de cucerire a uscatului.

  Regia: James Wan
  562 55
  6.9
 • The Killing of a Sacred Deer (2018)

  Uciderea cerbului sacru

  Un thriller psihologic cu elemente supranaturale, The Killing of a Sacred Deer (2017) se concentrează pe un tânăr cu sete de răzbunare, un medic care trebuie să ia o decizie importantă, și familia lui care trebuie să lupte pentru a supraviețui.

  Regia: Yorgos Lanthimos
  90 31
  7.0
 • The Upside (2017)

  Asistent de (ne)voie

  Bazat pe filmul francez „The Intouchables”, această comedie emoționantă se concentrează asupra unei prietenii neașteptate care se dezvoltă între un bărbat paraplegic bogat și îngrijitorul său, un tânăr cu cazier judiciar.

  Regia: Neil Burger
  59 3
  7.0
 • The Beguiled (2017)

  Ademenitul

  În timp ce se dezlănțuie Războiul Civil, Seminarul Doamna Martha Farnsworth pentru tinere este la adăpost de lumea exterioară, până în ziua în care un soldat rănit al Uniunii este descoperit în apropiere și luat în îngrijire. În timp ce prezența...

  Regia: Sofia Coppola
  66 11
  6.3
 • Big Little Lies (2017)

  Marile minciuni nevinovate

  Povestea unei comunități din Monterey, California, unde se petrece o crimă. Acțiunea gravitează în jurul rivalităților și secretelor celor trei personaje principale: casnica Madeline, Celeste, o fostă avocată și Jane, o mamă singură.

  Scenariul: David E. Kelley
  139 4
  8.5
 • Lion (2016)

  Saroo: Drumul spre acasă

  Un băiețel indian ia trenul în direcția greșită și ajunge la sute de kilometri de casă. După multe periperții, e adoptat de un cuplu australian. 25 de ani mai târziu, descoperă tehnologia Google Earth și pornește în căutarea familiei sale.

  Regia: Garth Davis
  108 4
  8.0
 • Genius (2016)

  Geniu

  Filmiul spune povestea lui Perkins, un publicist al editurii Scribner, care a lucrat cu genii precum F. Scott Fitzgerald, Hemingway sau Thomas Wolfe. Genius se concentrează pe relația dintre Perkins și Wolfe și decăderea lor.

  Regia: Michael Grandage
  15 0
  6.6