Filmele și serialele cu Nicollette Sheridan

 • Nicollette Sheridan

  Nicollette Sheridan

  58 de ani
  Data nașterii: 21.11.1963
  Locul nașterii: Worthing, Sussex, England, UK
 • The Christmas Spirit (2013)

  Spiritul Crăciunului

  O jurnalistă care luase urma unui dezvoltator are un accident de maşină. În comă, spiritul ei ia contact cu un altul cu identitate surprinzătoare.

  Regia: Jack Angelo
  4 2
  5.9
 • Fly Me to the Moon 3D (2007)

  Să zburăm spre lună 3D

  Nat, IQ și Scooter sunt trei tinere muște de casă care reușesc cumva să se strecoare la bordul unei nave Apollo cu distinația Lună.

  Regia: Mimi Maynard, Ben Stassen
  1 0
  4.5
 • Code Name: The Cleaner (2007)

  Nume de cod: Agentu' de serviciu

  A da cu mopul sau a fi agent secret... Asta e dilema lui! Faceti cunostinta cu Jake (Cedric The Entertainer), un tip aparent normal, dar cu o mica problema: este amnezic, dupa ce s-a trezit debusolat langa un cadavru si o servieta plina cu bani.

  Regia: Les Mayfield
  5 0
  4.6
 • Regia: Bob Clark
  0 0
  2.8
 • Desperate Housewives (2004)

  Neveste disperate

  Viața normală de pe Wisteria Lane a unui grup de neveste ia o turnură neașteptată când o bună prietenă și vecină, pe nume Mary Alice, se sinucide în mod misterios.

  Scenariul: Marc Cherry
  25 0
  7.5
 • Tarzan & Jane (2002)

  Tarzan și Jane

  Pe masura ce aniversarea primului an de casnicie se apropie, Jane porneste in jungla in cautarea unui cadou perfect pentru iubitul ei sot, Tarzan.

  Regia: Victor Cook, Steve Loter, Don MacKinnon
  2 0
  5.3
 • Beverly Hills Ninja (1997)

  Ninja din Beverly Hills

  Un copil e salvat de câţiva ninja care văd în el împlinirea unei profeţii. În ciuda îndeletnicirilor lor, luptătorii cresc bebeluşul cu simţ de răspundere. Haru, cum a fost numit de "părinţii" adoptivi, pare a fi departe de a deveni şi el un Ninja.

  Regia: Dennis Dugan
  24 1
  5.6
 • Spy Hard (1996)

  Spionează tare

  Nielsen este excentricul – cum altfel – agent Dick Steele, alias WD-40, scos de la naftalina pentru a reintra in lupta pentru apararea lumii de planurile de cucerire ale diabolicului general Rancor.

  Regia: Rick Friedberg
  21 0
  5.4
 • Noises Off... (1992)

  Piesa

  De cele mai multe ori, ce se intampla in culise, desi nu are nici o legatura cu piesa, este mult mai important decat ce se petrece pe scena. Pelicula este inspirata de piesa lui Michael Frayn “West End and Broadway”, insa scenariul lui Peter...

  Regia: Peter Bogdanovich
  4 0
  7.5
 • Dead Man's Folly (1986)

  Moartea joacă murdar

  Felul in care Peter Iustinov intra in pielea personajului Hercule Poirot face ca ecranizarile dupa romanele Agathei Cristie sa fie savuroase... Actiunea filmului are loc in conacul Nass House, unde un nou joc de societate este pus in...

  Regia: Clive Donner
  6 0
  6.4
 • The Sure Thing (1985)

  Aventura e sigura!

  John Cusack, interpretand rolul unui student "infierbantat", porneste intr-o calatorie de-a lungul tarii in cautarea sexului obtinut usor si ieftin. Norocul il plaseaza intr-o postura mai putin satisfacatoare, fiind nevoit sa calatoreasca alaturi...

  Regia: Rob Reiner
  6 1
  7.0