Filmele și serialele cu Nigel Havers

  • Nigel Havers

    Nigel Havers

    72 de ani
    Data nașterii: 06.11.1951
    Locul nașterii: Edmonton, Middlesex, England, UK
  • Expatriat , Henry Miller se implica într-o varietate de escapade sexuale în timp ce se lupta pentru a deveni un scriitor recunoscut în Paris.

    Regia: Claude Chabrol
    1 1
    4.8
  • Farewell to the King (1989)

    Adio regelui

    Learloyd (Nick Nolte) este un soldat ce lupta in cel de-al doilea razboi mondial, pe frontul de est. Atunci cand japonezii preiau controlul asupra unei mari parti din zona respectiva, el dezerteaza pentru a-si salva viata. Ajunge la un trib langa...

    Regia: John Milius
    12 2
    6.2
  • Empire of the Sun (1987)

    Imperiul Soarelui

    Povestea unui baiat rasfatat dintr-o familie buna de britanici din Shanghai. Jim (Christian Bale) este despartit de familia sa in timpul invaziei japoneze a Shanghai-ului si invata sa se descurce in viata cu ajutorul unui mercenar (John Malkovich).

    Regia: Steven Spielberg
    32 2
    7.7
  • The Whistle Blower (1986)

    Arta trădării

    Frank Jones, veteran al razboiului din Coreea, investigheaza cauzele care au dus la moartea fiului sau Bob, traducator de limba rusa pentru guvern. Dupa ce este implicat intr-un scandal de spionaj, acesta este omorat intr-un accident.

    Regia: Simon Langton
    7 1
    6.2
  • Hold the Dream (1986)

    Păstrează visul

    Continuarea povestii Emmei Hart, acum una din cele mai bogate femei ale anilor ’80, si a eforturilor sale de a-si lasa mostenire imperiul financiar nepoatei sale.

    6 1
    6.4
  • A Passage to India (1985)

    Călătorie în India

    Ce s-a intamplat intr-o pestera izolata, vizitata de o tanara englezoaica si un fermecator doctor indian? Ecranizarea romanului clasic a lui E.M. Foster din 1920, despre „India" sub ocupatie britanica.

    Regia: David Lean
    Oscar-uri:
    6 1
    7.3
  • Chariots of Fire (1981)

    Carele de foc

    Castigator a patru premii Oscar (inclusiv pentru Cel mai bun film), acest film relateaza povestea adevarata a doi alergatori britanici care concurau pentru aur la Jocurile Olimpice de la Paris din 1924. Harold Abrahams (Ben Cross), un atlet cu...

    Regia: Hugh Hudson
    Oscar-uri: x 4
    14 0
    7.1