Filmele cu Nina Siemaszko

  • Nina Siemaszko

    Nina Siemaszko

    53 de ani
    Data nașterii: 14.07.1970
    Locul nașterii: Chicago, Illinois, USA
  • Molly a ieșit din convalescență după ce propria mamă a înjunghiat-o ca urmare a unui episod psihotic. Pentru a o ajuta să depășescă trauma psihologică, tatăl decide să se mute împreună cu ea într-un alt oraș și să o înscrie la un liceu particular.

    Regia: Mickey Liddell
    1 0
    3.9
  • A Carol Christmas (2003)

    Craciunul lui Carol

    Carol, realizatoarea unui show de televiziune de mare succes, este capabila de orice pentru a obtine cote maxime de audienta. Totul pana in preajma Craciunului, cand este vizitata de 3 spirite hotarate sa-i arate ca nu se afla pe drumul cel bun.

    Regia: Matthew Irmas
    5 0
    5.2
  • Suicide Kings (1998)

    Ași în suicid

    Patru tineri rapesc un fost gangster pentru a ajuta un prieten sa plateasca rascumpararea pentru sora lui rapita in circumstante diferite. Dar lucrurile scapa de sub control.

    Regia: Peter O'Fallon
    5 1
    6.9
  • The American President (1995)

    Președintele american

    Cum se descurcă un bărbat văduv, lider al unei lumi întregi libere, cu multele și importantele obligații față de țară, cu nevoile obișnuite de om și, pe deasupra, și cu încercările zilnice de a cuceri o femeie?

    Regia: Rob Reiner
    24 1
    6.8
  • Airheads (1994)

    Ești în aer!

    Chazz, Rex si Pip sunt convinsi ca au ceva de spus in muzica. Impreuna au alcatuit o formatie si spera sa cucereasca lumea. Dar nimeni nu e dispus sa le asculte inregistrarile, asa ca insceneaza un atac armat si o luare de ostatici.

    Regia: Michael Lehmann
    7 1
    6.2
  • The Saint of Fort Washington (1993)

    Sfântul din Manhattan

    Viata lui Jerry pare ca se prabuseste, cand asociatul sau provoaca falimentarea afacerii lor. La randul sau, Matthew, abandonat de toti, bolnav, tulburat, este mereu pe strazi. Cei doi se intalnesc intr-un adapost al celor fara casa si nu se vor...

    Regia: Tim Hunter
    6 0
    7.0
  • Wild Orchid II: Two Shades of Blue (1991)

    Orhideea salbatică 2

    Tot ce își dorește Blue e să fie o adolescentă normală, să aibă un iubit și prieteni. Soarta are alte planuri pentru ea. Tatăl ei e un muzician de jazz dependent de heroină, iar mama prostituată. Când tatăl ei are nevoie de o doză, Blue îi face rost.

    Regia: Zalman King
    5 2
    3.9
  • Regia: Greg Beeman
    9 0
    6.3
  • Tucker: The Man and His Dream (1988)

    Tucker: Bărbatul și visul lui

    Un film inspirat dintr-o poveste reală. Tucker a trăit în America. A fost un om de un geniu, frust și cu un fler incredibil, care a revoluționat industria auto. Din păcate, visul său a fost furat, iar meritele sale grandioase aveau să fie uzurpate...

    Regia: Francis Ford Coppola
    14 2
    6.9