Filmele cu Nona Gaye

  • Nona Gaye

    Nona Gaye

    49 de ani
    Data nașterii: 04.09.1974
    Locul nașterii: Washington, District of Columbia, USA
  • Blood and Bone (2009)

    Sânge și oase

    Fostul condamnat Isaiah Bone este noua forță a luptelor de stradă din Los Angeles. După cinci ani petrecuți în închisoare, e gata să înceapă o noua viață. Dar atunci când îl doboară pe campionul local, șeful "mafiei" ce aduce teroarea pe străzile...

    Regia: Ben Ramsey
    42 0
    6.7
  • The Gospel (2005)

    Gospel

    Un film despre moralitate, credintã si sperantã. Un tânãr cântãret se întoarce acasã si gãseste adunarea condusã de tatãl sãu, odatã puternicã, acum în mizerie. Cu puternicile amintiri ale copilãriei sale formând o „nouã viziune” despre...

    Regia: Rob Hardy
    0 0
    5.1
  • xXx: State of the Union (2005)

    Triplu X: Starea uniunii

    Triplu X-2, o continuare a blockbuster-ului din 2002, vântul schimbării politice se simte pe holurile Capitoliului de vreme ce un președinte popular este ținta unui asasinat pus la cale de către un grup de radicali.

    Regia: Lee Tamahori
    51 1
    4.5
  • The Polar Express (2004)

    Polar Expres

    Eroul nostru nu crede in Mos Craciun si nici in miracole. Dar in ajunul Craciunului un lucru extraordinar se intampla. La usa casei sale apare un tren - "Polar Express", iar conductorul il invita inauntru. Aventura va intrece orice imaginatie.

    Regia: Robert Zemeckis
    60 4
    6.6
  • Ali (2001)

    In 1964, Cassius Clay, un nou boxer profesionist, care tocmai a castigat medalia de aur la Olimpiada, se impune pe scena boxului mondial. El reprezinta noua imagine a boxului reusind sa deschida drumul sportivilor afro-americani.

    Regia: Michael Mann
    8 2
    6.7