Filmele și serialele cu Nora Waldstätten

  • Nora Waldstätten

    Nora Waldstätten

    42 de ani
    Data nașterii: 01.12.1981
    Locul nașterii: Vienna, Austria
  • The New Pope (2019)

    Noul Papă

    Pius al XIII-lea este în comă. După un interludiu pe cât de neașteptat, pe atât de misterios, Voiello îi determină pe ceilalți să-l aleagă pe tronul papal pe John Brannox, un aristocrat fermecător și sofisticat, luând numele Ioan Paul al III-lea.

    Scenariul: Paolo Sorrentino
    103 12
    8.1
  • 8 Days (2019)

    Opt Zile

    Au rămas 8 zile. Un meteorit urmează să se ciocnească de Pământ. Zona de impact se află în centrul Europei. Rata de supraviețuire estimată: zero. Statele Unite ale Americii încearcă să distrugă meteoritul cu arme nucleare, dar fără succes.

    7 4
    6.7
  • The Dark Side of the Moon (2016)

    Partea întunecată a Lunii

    Avocatul de succes Urs Blank trece prin criza vârstei mijlocii. În căutare de noi experiențe, o întâlnește pe Lucy. După o călătorie euforică provocată de consumul unor ciuperci, începe încet-încet să piardă controlul vieții sale dominate de afaceri.

    Regia: Stephan Rick
    1 0
    6.2
  • Personal Shopper (2016)

    Cumpărătoarea personală

    Filmul, plasat în lumea modei pariziene care se întretaie cu elemente supranaturale, o pune pe Stewart în rolul unei americance care lucrează pentru o celebritate a acestei lumi.

    Regia: Olivier Assayas
    37 10
    6.1
  • Clouds of Sils Maria (2014)

    Nori peste Sils Maria

    Celebra actriță Maria Enders este invitată să joace într-o repunere în scenă a piesei care a făcut-o celebră cu două decenii în urmă. Dar, dacă atunci a interpretat-o pe tânăra Sigrid, acum primește rolul mai vârstnicei Helena

    Regia: Olivier Assayas
    9 1
    6.7
  • World Without End (2012)

    Lumea fără sfârșit

    10 2
    6.9
  • Carlos (2010)

    Povestea revoluționarului din Venezuela, Ilich Ramirez Sanchez, care a fondat o organizație terorista la nivel mondial și a atacat sediul OPEC, în 1975, înainte de a fi prins de poliția franceză.

    5 0
    7.6