Filmele și serialele cu Olek Krupa

  • Olek Krupa

    Olek Krupa

    77 de ani
    Data nașterii: 18.03.1947
    Locul nașterii: Rybnik, Slaskie, Poland
  • Freestyle (2023)

    Cracovia Freestyle

    Un rapper în ascensiune cu un trecut de infractor are nevoie de bani pentru înregistrări, așa că pune la cale o vânzare de droguri care l-ar putea costa totul.

    Regia: Maciej Bochniak
    0 1
    4.8
  • The Sunlit Night (2019)

    Noaptea însorită

    Deziluzionată de eșecuri, o pictoriță o ia de la început ca ucenică în Norvegia și își găsește inspirația în iubirea pentru un alt călător.

    Regia: David Wnendt
    2 1
    6.1
  • Hidden Figures (2016)

    Figuri ascunse

    Drama Hidden Figures este despre nave și astronauți la fel de mult pe cât este despre ambiție, emoție și distribuția nediscriminatorie a inteligenței.

    Regia: Theodore Melfi
    123 3
    7.8
  • Salt (2010)

    Sare

    O agentă CIA este bănuită a fi agent rus infiltrat. Femeia, cu proprii colegi pe urmele sale, va trebui să reziste singură împotriva tuturor pentru a nu fi capturată de guvern, pentru a-și proteja familia și a-și dovedi nevinovăția.

    Regia: Phillip Noyce
    82 5
    6.4
  • Burn After Reading (2008)

    Citește și arde

    Avem un agent CIA, niste secrete tare bine pazite si-o idee proasta: o carte in care agentul vrea sa deconspire toate misiunile. Numai ca agentul rataceste unicul manuscris al cartii, "ars" pe un CD.

    Regia: Joel Coen, Ethan Coen
    28 7
    7.0
  • The Grid (2004)

    Atac la Londra

    Dupa ce o grupare terorista atenteaza la siguranta Londrei lansand un atac cu gaz sarin, o echipa internationala de specialisti in antiterorism isi propune sa colaboreze pentru a preveni o noua criza. Agenti ai FBI, CIA, MI5 si MI6 se reunesc...

    2 0
    6.7
  • Behind Enemy Lines (2001)

    În spatele linilor inamice

    Un pilot al Marinei este doborat pe teritoriul inamic, unde este urmarit indeaproape de un agent al trupelor inamice pentru a fi redus la tacere. Insa comandantul pilotului va face tot ce-i sta in putinta pentru a-si recupera omul.

    Regia: John Moore
    34 3
    6.4
  • Oxygen (1999)

    Cu sufletul la gură

    Regia: Richard Shepard
    3 0
    6.0
  • Simply Irresistible (1999)

    Irezistibilă

    Amanda nu are deloc incredere in ea. Desi a mostenit un restaurant, il poate pierde, pentru ca este convinsa ca nu stie sa gateasca. Intr-o zi, in piata, in timp ce cumpara crabi, il cunoaste pe Tom.

    Regia: Mark Tarlov
    8 1
    5.2
  • Blue Streak (1999)

    Detectiv fără voie

    Hoțul de bijuterii Miles Logan vrea să recupereze un diamant pe care-l furase printr-o acțiune spectaculoasă și apoi să dispară pentru o vreme. El pretinde ca ar fi politist si se alege cu reputația de cel mai curajos, dur și nostim ofițer din L.A..

    Regia: Les Mayfield
    34 1
    6.3
  • Home Alone 3 (1997)

    Singur acasă 3

    Patru spioni versati si hoti de tehnologie industriala de ultima ora, cu inalta calificare in bransa lor, Beaupre, Alice, Jernigan si Unger, fura un cip ultrasecret de la Air Force.

    Regia: Raja Gosnell
    66 1
    4.6
  • Fair Game (1995)

    Atracție explozivă

    Supermodelul Cindy Crawford isi face debutul in film cu aceasta productie. Ea joaca rolul unei avocate luate in vizor de KGB, care o vaneaza pentru a o ucide. Din fericire insa un politist din Miami ii va oferi protectia de care are nevoie.

    Regia: Andrew Sipes
    22 0
    4.3
  • Black Rainbow (1989)

    Curcubeul întunecat

    Martha poate contacta spiritele mortilor pentru a le pune in legatura cu cei dragi. Femeia ii transmite un mesaj lui Mary din partea sotului ei, dar acesta este in viata. Martha nu numai ca stie ca el urmeaza sa moara, dar stie si cine il va ucide.

    Regia: Mike Hodges
    2 0
    5.9