Filmele și serialele cu Oliver Hudson

  • Oliver Hudson

    Oliver Hudson

    47 de ani
    Data nașterii: 07.09.1976
    Locul nașterii: Los Angeles, California, USA
  • Scenariul: Miranda Kwok
    278 4
    7.0
  • Injustice (2021)

    Pe un Pământ alternativ, Joker îl păcălește pe Superman să-l omoare pe Lois Lane, ceea ce provoacă o furie în erou. Superman decide să preia controlul asupra Pământului, Batman și aliații săi vor trebui să încerce să-l oprească.

    Regia: Matt Peters
    12 0
    6.4
  • The Christmas Chronicles (2018)

    Cronicile Crăciunului

    Kate şi fratele lui mai mare, Teddy, îşi petrec ajunul Crăciunului plănuind să-l surprindă pe cameră pe Moşu', însă ajung să fie părtaşi, alături de Moş Crăciun însuşi, la o aventură la care alţi copii doar ar visa.

    Regia: Clay Kaytis
    135 10
    7.0
  • Journey Back to Christmas (2016)

    Timpul Crăciunului

    Filmul urmărește povestea unei asistente medicale din timpul celui de-al Doilea Război Mondial care călătorește în timp și ajunge în anul 2016 unde descoperă legături de familie și adevărata semnificație a Crăciunului.

    Regia: Mel Damski
    14 0
    7.0
  • Scream Queens (2015)

    Scenariul: Ian Brennan, Brad Falchuk, Ryan Murphy
    3 1
    7.1
  • Walk of Shame (2014)

    Drumul rușinii

    În urma unei aventuri de o noapte cu un străin fermecător, o reporteră se trezește a doua zi dimineață fără telefon, mașină sau bani – cu 8 ore înainte de cel mai important interviu din cariera ei.

    Regia: Steven Brill
    25 0
    6.0
  • Carolina Moon (2007)

    Asasin în noapte

    Claire Forlani, Oliver Hudson si Jacqueline Bisset joaca în acest thriller incitant, despre o femeie care se întoarce în orasul natal pentru a reusi sa se împace cu trecutul ei tulbure.

    Regia: Stephen Tolkin
    12 4
    5.8
  • Rules of Engagement (2007)

    Iubirea bat-o vina

    Doua cupluri si prietenul lor singuratic, fiecare aflat intr-o alta etapa a relatiei, sunt de aceeasi parere cand vine vorba de intalniri amoroase, obiligatii si casatorie.

    Scenariul: Tom Hertz
    37 2
    7.4
  • 10.5: Apocalypse (2006)

    10.5 Apocalipsa

    Oraşul Seattle este distrus de un cutremur urmat de o serie de replici tot mai puternice. În acest moment există o singură cale de a împiedica Pământul să se rupă în două - "repararea" faliilor cu ajutorul unei explozii nucleare controlate.

    6 6
    4.4
  • Black Christmas (2006)

    Crăciunul negru

    Remake al horror-ului din 1974, filmul prezinta povestea lui Billy, un tanar care a fost maltratat de mama lui. In ajunul Craciunului din 1975, cand Billy avea numai cinci ani, mama lui ii face unul dintre cele mai crude cadouri - ii omoara tatal.

    Regia: Glen Morgan
    7 1
    4.7
  • The Breed (2006)

    Câinii ucigași

    Doi frați, Matt și John și-au plănuit o vacanță pe o insulă exotică. Împreună cu ei mai merg Nicki (Michelle Rodriguez), iubita lui Matt , Sara (Taryn Manning), prietena lui John și Noah (Hill Harper), un alt amic de-al lor.

    Regia: Nicholas Mastandrea
    9 0
    5.1
  • New Best Friend (2002)

    Indiferență

    Alicia (Mia Kirshner) e o studenta bursiera dintr-un orasel din Carolina de Nord, aflata intr-o coma indusa de droguri. Cu ajutorul unor flashback-uri de tip puzzle, seriful Artie, tanar, onest si complet aerian, investigheaza accidentul

    Regia: Zoe Clarke-Williams
    1 0
    5.2
  • The Out-of-Towners (1999)

    Provincialii

    Doi provinciali cu dare de mana, dar cu o viata conjugala falimentara, se ratacesc in jungla metropolei napadita de escroci, trasniti si rauvoitori.

    Regia: Sam Weisman
    10 2
    5.5