Filmele și serialele cu Oliver Platt

 • Oliver Platt

  Oliver Platt

  64 de ani
  Data nașterii: 12.01.1960
  Locul nașterii: Windsor, Ontario, Canada
 • The Bear (2022)

  Ursul

  Un tânăr bucătar luptă să transforme un fast-food, alături de personalul necizelat din bucătărie.

  Scenariul: Christopher Storer
  36 5
  8.6
 • Professor Marston & the Wonder Women (2017)

  Profesorul Marston și femeile minune

  Acest film biografic prezintă povestea doctorului William Marston, creatorul Femeii Fantastice și psiholog la Harvard, și modul în care supereroina a fost inspirată de relația poligamă dintre doctor, soția lui și o studentă care a devenit iubita lor.

  Regia: Angela Robinson
  58 4
  7.0
 • The Ticket (2016)

  Regia: Ido Fluk
  12 7
  5.4
 • Shut In (2016)

  Intrusul

  O psiholoagă pentru copii duce o existență solitară într-un orășel izolat din Anglia. Prizonieră în propria casă din cauza unui viscol violent, va fi nevoită să facă orice îi stă în putință pentru a salva un băiat care ar dispărea pentru totdeauna

  Regia: Farren Blackburn
  14 4
  4.8
 • Regia: G.J. Echternkamp
  3 1
  6.1
 • One More Time (2015)

  Încă o dată, cu pasiune

  Candva un canteret celebru, Paul Lombard isi petrece timpul amintindu-si zilele de glorie. Viata lui se complica atunci când fiica sa Jude ajunge la el fiind in cautarea unui loc unde să rămână.

  Regia: Robert Edwards
  2 1
  5.0
 • Chicago Med (2015)

  Chicago Med - Camera de gardă

  Cei mai buni medici, asistente și personal medical ai orașului salvează vieți, croindu-și drum între provocările zilnice ale iubirii și pierderii în departamentul de urgențe.

  Scenariul: Michael Brandt, Derek Haas, Matt Olmstead
  459 5
  7.6
 • Boyd Mitchler și familia sa trebuie să petreacă Crăciunul cu familia sa înstrăinată de inadaptați. După ce își dă seama că a uitat acasă toate darurile pentru fiul său, Boyd pornește la drum cu tatăl său într-o încercare de a le recupera, având...

  Regia: Tristram Shapeero
  7 2
  5.2
 • Chef (2014)

  Bucătarul șef

  Chef spune povestea unui bărbat, Cal Casper, care își pierde postul de chef la un restaurant cunoscut. Dar alături de fosta soție, un bun prieten și fiul său, face artă culinară cu ajutorul unui restaurant „mobil”, deschis într-o rulotă.

  Regia: Jon Favreau
  24 0
  7.3
 • Lucky Them (2013)

  Norocoșii

  Ellie Klug e critic muzical cu state vechi. Presat de scăderea vânzărilor, editorul ei îi cere un material cu Matei Smith, care fusese iubitul ei cu zece ani în urmă. Aceasta reprezinta șansa să dovedească faptul că poate fi o profesionista.

  Regia: Megan Griffiths
  3 0
  6.1
 • Legends of Oz: Dorothy's Return (2013)

  Legendele din Oz: Întoarcerea lui Dorothy

  Dorothy Gale (Lea Michele) împreună cu cățelușul ei, Toto, se întoarce în Kansas și descoperă orașul devastat. Ea decide să se ducă din nou la Vrăjitorul din Oz, pe drum întâlnindu-se cu vechii ei prieteni, Omul de tinichea (Kelsey Grammer),...

  Regia: Will Finn, Dan St. Pierre
  5 0
  5.0
 • Ginger & Rosa (2012)

  Ginger și Rosa

  Filmul prezintă viaţa a două tinere adolescente, Ginger şi Rosa, foarte bune prietene. Acţiunea are loc în Londra în anii '60, perioada crizei rachetelor cubaneze din timpul Războiului Rece

  Regia: Sally Potter
  3 0
  6.2
 • Chinese Zodiac (2012)

  Zodiac chinezesc

  "Asian Hawk" conduce o echipă de mercenari al cărei obiectiv constă în recuperarea mai multor obiecte valoroase, furate din țară de către diverși străini în cursul secolului XIX, printre care capetele de bronz a 12 animale din Zodiacul Chinezesc.

  Regia: Jackie Chan
  52 6
  6.0
 • The Oranges (2011)

  Portocalele

  Familiile Ostroff și Walling sunt cei mai buni prieteni și vecini și locuiesc peste drum unii de ceilalți. Nina Ostroff se întoarce acasă pentru cina de Ziua Recunoștinței după o absență de cinci ani, recent despărțindu-se de logodnicul ei Ethan.

  Regia: Julian Farino
  5 0
  5.8
 • X-Men: First Class (2011)

  X-Men: Cei dintâi

  Înainte ca Charles Xavier și Erik Lensherr să ia numele de Profesor X și Magneto, ei au fost doi tineri care își descopereau puterile pentru prima dată. Înainte de a fi dușmani, ei au fost prieteni apropiați.

  Regia: Matthew Vaughn
  84 1
  7.7