Filmele și serialele cu Olivia Thirlby

  • Olivia Thirlby

    Olivia Thirlby

    37 de ani
    Data nașterii: 06.10.1986
    Locul nașterii: New York City, New York, U.S.
  • Regia: Claudia Myers
    26 6
    6.1
  • În 1989, un spion veteran este trimis la Damasc, în Siria, cu misiunea de a scoate clandestin din țară un om de știință din domeniul armelor chimice și familia acestuia.

    Regia: Daniel Zelik Berk
    20 3
    5.3
  • Într-una dintre cele mai controversate mușamalizări politice ale secolului XX, această dramă istorică plină de suspans analizează infamul incident din 1969 provocat de Ted Kennedy și soldat cu moartea pasagerei sale, strateg al campaniei.

    Regia: John Curran
    25 1
    6.4
  • Goliath (2016)

    Trial

    Scenariul: David E. Kelley, Jonathan Shapiro
    128 7
    8.1
  • The Stanford Prison Experiment (2015)

    Experimentul Stanford

    Acest film aduce pe marile ecrane experimentul prin care universitatea din Stanford dorește să urmărească comportamentul a 24 dintre participanți, în condițiile unei detenții simulate.

    Regia: Kyle Patrick Alvarez
    10 0
    6.8
  • 5 to 7 (2014)

    De la 5 la 7

    Dupa ce e premiat pentru o carte cu un subiect banal, un editor ii promite lui Brian ca ii va publica un roman cand va avea un subiect real. Subiectul uneia dintre cartile lui apare sub forma unei iubiri pe care o va idealiza toata viata.

    Regia: Victor Levin
    11 2
    7.1
  • Red Knot (2014)

    Peter și Chloe, un cuplu de tineri căsătoriți din New York, se hotărăsc pe neașteptate să-și facă luna de miere la bordul unui vas de explorare a Antarticii. În scurt timp, Chloe începe să se simtă neglijată și trădată de Peter

    Regia: Scott Cohen
    0 0
    5.3
  • Just Before I Go (2014)

    Chiar înainte să plec

    Aflat la capătul puterilor și intenționând să renunțe la viață, un tip călătorește în orașul natal pentru a îndrepta câteva lucruri

    Regia: Courteney Cox
    6 0
    6.3
  • Dredd (2012)

    Dredd: Ultima judecată

    Povestea lui Dredd are loc în viitor pe un Pământ care a trecut prin războaie atomice. Supraviețuitorii acestei perioade trăiesc în orașe gigant, care protejează cetățenii de pământul blestemat, un deșert radioactiv populat de mutanți.

    Regia: Pete Travis
    61 6
    7.1
  • Being Flynn (2012)

    Flynn

    Nick e un tânăr de 20 de ani care lucrează în mai multe adăposturi pentru oamenii străzii din Boston. Astfel de locuri sunt cele în care îl întâlnește adesea pe tatăl său, un scriitor de o inteligență sclipitoare, dar foarte tulburat și excentric.

    Regia: Paul Weitz
    9 0
    6.4
  • The Darkest Hour (2011)

    Vremuri întunecate

    Cinci tineri nord-americani sosesc în capitala Rusiei pentru a petrece o vacanță de vis într-o metropolă despre care nu cunosc prea multe amănunte, dar se trezesc blocați într-un oraș invadat de o specie extraterestră malefică.

    Regia: Chris Gorak
    14 2
    4.9
  • No Strings Attached (2011)

    Fără obligații

    Emma și Adam sunt prieteni de-o viață. E suficientă o noapte de sex pentru ca totul să riște să se ducă pe apa sâmbetei. Pentru a-și proteja relația de prietenie, cei doi decid să aibă o relație “fără obligații.” Oare va supraviețui prietenia lor?

    Regia: Ivan Reitman
    29 3
    6.2
  • What Goes Up (2009)

    Drumuri neștiute

    În anul 1986, reporterul Campbell Babbitt este trimis într-un orășsel din New Hampshire pentru a scrie un articol despre Christa McAuliffe, prima profesoară ajunsă în spațiul cosmic. Intrigat de sinuciderea colegului său din colegiu, Sam...

    Regia: Jonathan Glatzer
    3 0
    5.3
  • Au trecut 20 de ani de când Arlen a lansat „Me and God”, iar oamenii încă îl numesc „The Answer Man”. Toți cei care i-au citit cartea sunt convinși că el are toate răspunsurile. Într-o zi, celebrul autor o întâlnește pe Elizabeth, o mamă singură.

    Regia: John Hindman
    1 0
    6.4