Filmele și serialele cu Olivia Wilde

 • Olivia Wilde

  Olivia Wilde

  38 de ani
  Data nașterii: 10.03.1984
  Locul nașterii: New York City, New York, USA
 • Babylon (2022)

  O poveste înțesată cu ambiții și excese, Babylon rememorează succesele și eșecurile a diverse personaje care au populat decadentul Hollywood la începuturile lui.

  Regia: Damien Chazelle
  24 4
  7.6
 • Don't Worry Darling (2022)

  Nu îți face griji, dragă

  Alice (Pugh) și Jack (Styles) sunt norocoși să locuiască în comunitatea Victory, orașul companiei experimentale care găzduiește bărbații care lucrează pentru proiectul ultrasecret Victory și familiile lor. Optimismul societal din anii 1950...

  Regia: Olivia Wilde
  42 5
  6.2
 • DC League of Super-Pets (2022)

  Gașca Animăluțelor DC

  Nedespărțiți, Krypto Super-Câinele și Superman sunt doi buni prieteni care împărtășesc aceleași superputeri și luptă împotriva criminalității în Metropolis. Când Superman și restul Ligii Justiției sunt răpiți, Krypto trebuie să convingă un grup de...

  Regia: Sam J. Levine, Jared Stern
  29 2
  7.2
 • Pretend It's a City (2021)

  Să zicem că e un oraș

  2 0
  8.1
 • Richard Jewell (2019)

  Cazul lui Richard Jewell

  Un film despre atentatul cu bombă de la Jocurile Olimpice de la Atlanta, din 1996, când, datorită vigilenței lui Jewell, unul dintre cei care asigurau paza stadionului, o mulțime de vieți au fost salvate.

  Regia: Clint Eastwood
  75 4
  7.5
 • Life Itself (2018)

  Asta-i viața

  Life Itself spune o poveste în care viețile mai multor oameni, toate conectate printr-un eveniment unic, se intersectează de-a lungul deceniilor, de pe străzile din New York până în Spania rurală.

  Regia: Dan Fogelman
  23 4
  6.8
 • A Vigilante (2018)

  Protectoarea

  Sadie este o tânără din New York care luptă împotriva criminalilor, dar este și protectoarea tuturor femeilor care sunt abuzate de partenerii lor de viață.

  Regia: Sarah Daggar-Nickson
  26 8
  5.7
 • Vinyl (2016)

  Vinil

  Vinyl este plasat în New York-ul anilor '70 și explorează trendurile muzicale, pe atunci noi, punk și disco, toate privite prin ochii lui Richie Finestra, un director de casă de discuri care încearcă să găsească următorul "new sound".

  Scenariul: Mick Jagger, Martin Scorsese, Rich Cohen
  7 0
  7.7
 • Meadowland (2015)

  Regia: Reed Morano
  2 0
  5.8
 • The Lazarus Effect (2015)

  Efectul Lazarus

  Filmul prezintă încercările unui grup de studenți dornici să descopere secretele creierului uman. Însă atunci când Zoe, una dintre cercetătoare, își pierde accidental viața colegii folosesc un ser revoluționar ce reușește să o readucă printre cei vii

  Regia: David Gelb
  9 3
  5.2
 • The Longest Week (2014)

  Cea mai lungă săptămână

  Conrad, un bărbat de vârsă mijlocie, a trăit toată viața pe banii părinților săi, un cuplu bogat. Când părinții îl anunță că nu-i vor mai acorda subvenția lunară, Conrad e nevoit să se mute la bunul său prieten, Dylan Tate.

  Regia: Peter Glanz
  8 1
  5.4
 • Better Living Through Chemistry (2014)

  Dragostea e chimie, nu magie

  Cu tagline-ul "Fericirea nu are formulă", comedia urmăreşte aventurile unui farmacist dintr-un mic orăşel a cărui viaţă lipsită de evenimente se transformă într-un adevărat iureş când începe o relaţie cu o clientă seducătoare.

  Regia: Geoff Moore, David Posamentier
  5 0
  6.2
 • Third Person (2013)

  Dragoste la persoana a treia

  Dragoste la persoana a treia spune trei povești despre iubire, pasiune, încredere și trădare în trei cupluri care par să nu aibă nimic în comun, ci doar legături pur tangențiale.

  Regia: Paul Haggis
  27 2
  6.3
 • Rush (2013)

  Rush: Rivalitate și adrenalină

  Acțiunea filmului are loc în epoca de aur a curselor Formula 1 și relatează povestea adevărată a doi dintre cei mai cunoscuți piloți din această competiție, rivali: James Hunt versus Niki Lauda, dar și lupta dintre echipele lor, McLaren și Ferrari.

  Regia: Ron Howard
  41 1
  8.1
 • Drinking Buddies (2013)

  Prieteni de pahar

  Luke și Kate sunt colegi de muncă la o fabrică de bere unde își petrec zilele degustând și flirtând, doar că amândoi au relații cu alți oameni. Însă știți ce face linia dintre "prieteni" și "mai mult decât prieteni" să devină greu de observat? Berea.

  Regia: Joe Swanberg
  5 1
  6.1