Filmele și serialele cu Olivia Wilde

  • Olivia Wilde

    Olivia Wilde

    40 de ani
    Data nașterii: 10.03.1984
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • Babylon (2022)

    O poveste înțesată cu ambiții și excese, Babylon rememorează succesele și eșecurile a diverse personaje care au populat decadentul Hollywood la începuturile lui.

    Regia: Damien Chazelle
    94 17
    7.1
  • Don't Worry Darling (2022)

    Nu îți face griji, dragă

    Alice (Pugh) și Jack (Styles) sunt norocoși să locuiască în comunitatea Victory, orașul companiei experimentale care găzduiește bărbații care lucrează pentru proiectul ultrasecret Victory și familiile lor. Optimismul societal din anii 1950...

    Regia: Olivia Wilde
    49 6
    6.3
  • DC League of Super-Pets (2022)

    Gașca Animăluțelor DC

    Nedespărțiți, Krypto Super-Câinele și Superman sunt doi buni prieteni care împărtășesc aceleași superputeri și luptă împotriva criminalității în Metropolis. Când Superman și restul Ligii Justiției sunt răpiți, Krypto trebuie să convingă un grup de...

    Regia: Sam J. Levine, Jared Stern
    31 2
    7.1
  • Pretend It's a City (2021)

    Să zicem că e un oraș

    2 0
    8.0
  • Richard Jewell (2019)

    Cazul lui Richard Jewell

    Un film despre atentatul cu bombă de la Jocurile Olimpice de la Atlanta, din 1996, când, datorită vigilenței lui Jewell, unul dintre cei care asigurau paza stadionului, o mulțime de vieți au fost salvate.

    Regia: Clint Eastwood
    76 4
    7.5
  • Life Itself (2018)

    Asta-i viața

    Life Itself spune o poveste în care viețile mai multor oameni, toate conectate printr-un eveniment unic, se intersectează de-a lungul deceniilor, de pe străzile din New York până în Spania rurală.

    Regia: Dan Fogelman
    24 5
    6.9
  • A Vigilante (2018)

    Protectoarea

    Sadie este o tânără din New York care luptă împotriva criminalilor, dar este și protectoarea tuturor femeilor care sunt abuzate de partenerii lor de viață.

    Regia: Sarah Daggar-Nickson
    26 8
    5.7
  • Meadowland (2015)

    Regia: Reed Morano
    2 0
    5.8
  • The Lazarus Effect (2015)

    Efectul Lazarus

    Filmul prezintă încercările unui grup de studenți dornici să descopere secretele creierului uman. Însă atunci când Zoe, una dintre cercetătoare, își pierde accidental viața colegii folosesc un ser revoluționar ce reușește să o readucă printre cei vii

    Regia: David Gelb
    10 4
    5.2
  • The Longest Week (2014)

    Cea mai lungă săptămână

    Conrad, un bărbat de vârsă mijlocie, a trăit toată viața pe banii părinților săi, un cuplu bogat. Când părinții îl anunță că nu-i vor mai acorda subvenția lunară, Conrad e nevoit să se mute la bunul său prieten, Dylan Tate.

    Regia: Peter Glanz
    9 1
    5.4
  • Better Living Through Chemistry (2014)

    Dragostea e chimie, nu magie

    Cu tagline-ul "Fericirea nu are formulă", comedia urmăreşte aventurile unui farmacist dintr-un mic orăşel a cărui viaţă lipsită de evenimente se transformă într-un adevărat iureş când începe o relaţie cu o clientă seducătoare.

    Regia: Geoff Moore, David Posamentier
    5 0
    6.2
  • Third Person (2013)

    Dragoste la persoana a treia

    Dragoste la persoana a treia spune trei povești despre iubire, pasiune, încredere și trădare în trei cupluri care par să nu aibă nimic în comun, ci doar legături pur tangențiale.

    Regia: Paul Haggis
    29 2
    6.3
  • Rush (2013)

    Rush: Rivalitate și adrenalină

    Acțiunea filmului are loc în epoca de aur a curselor Formula 1 și relatează povestea adevărată a doi dintre cei mai cunoscuți piloți din această competiție, rivali: James Hunt versus Niki Lauda, dar și lupta dintre echipele lor, McLaren și Ferrari.

    Regia: Ron Howard
    50 2
    8.1
  • Drinking Buddies (2013)

    Prieteni de pahar

    Luke și Kate sunt colegi de muncă la o fabrică de bere unde își petrec zilele degustând și flirtând, doar că amândoi au relații cu alți oameni. Însă știți ce face linia dintre "prieteni" și "mai mult decât prieteni" să devină greu de observat? Berea.

    Regia: Joe Swanberg
    5 1
    6.1
  • The Incredible Burt Wonderstone (2013)

    Incredibilul Burt Wonderstone

    Multă vreme favoritul Las Vegas-ului, magicianul Burt Wonderstone ajunge intr-un con de umbra atunci cand apare Steve Haines. Burt va încerca să-l convingă pe fostul sau partener să revina alături de el pentru a pune capăt dominației lui Haines.

    Regia: Don Scardino
    13 1
    5.9