Filmele cu Olivier de Funès

  • Olivier de Funès

    Olivier de Funès

    74 de ani
    Data nașterii: 11.08.1949
    Locul nașterii: Paris, France
  • Perched on a Tree (1971)

    În pom

    Un cunoscut industrias (Louis de Funes) pierde controlul volanului si, in loc sa se prabuseasca in mare, aterizeaza in varful unui copac. Dupa ce petrece acolo cateva zile, in sfarsit edescoperit de autoritati. Dar va fi salvat?

    Regia: Serge Korber
    8 2
    6.3
  • The One Man Band (1970)

    Omul orchestră

    Asupra trupei de balet conduse de Evans se abate o napasta pe care nu ar fi prevazut-o nici in cel mai negru cosmar al sau: una dintre balerine ramane insarcinata, iar responsabil de aceasta situatie ar putea fi chiar Philippe, fiul sau.

    Regia: Serge Korber
    15 0
    6.2
  • Hibernatus (1969)

    Paul Fournier, disparut in anul 1905 in urma unui naufragiu, la varsta de 25 de ani, este regasit in Groenlanda, inghetat. Operatia de readucere la viata reuseste si este incredintat familiei, cu recomandarea expresa de a fi ferit de socuri psihice.

    Regia: Édouard Molinaro
    25 2
    6.6
  • The Exchange Student (1967)

    Marile vacanțe

    Charles Bosquier (Louis de Funes) este directorul unei scoli internat, foarte exigent cand vine vorba de disciplina. Din pacate, cu toata vigilenta sa, nu reuseste sa-si stapaneasca nici fiul si nici pe ceilalti elevi.

    Regia: Jean Girault
    37 1
    6.5
  • Fantômas se déchaîne (1965)

    Fantomas se dezlănțuie

    De data aceasta, urmărirea vicleanului Fantomas îi aduce pe comisarul Juve, pe jurnalistul Fandor și pe logodnica sa Helena la Roma, unde este convocat un important congres științific. Vedeta acestui congres urmează să fie profesorul Lefebvre, un...

    Regia: André Hunebelle, Haroun Tazieff
    12 0
    6.8