Filmele cu Olivier Perrier

  • Olivier Perrier

    Olivier Perrier

    83 de ani
    Data nașterii: 15.09.1940
    Locul nașterii: Hérisson, Allier, France
  • A Woman's Life (2016)

    O viață

    Normandia, 1819. Tânăra Jeanne se întoarce acasă de la școală. Se căsătorește cu un viconte din oraș, Julien de Lamere, care, în curând, se dovedește a fi un nerușinat și o brută și, încet, iluziile inocente ale lui Jeanne lasă loc realității crude.

    Regia: Stéphane Brizé
    0 1
    6.4
  • Regia: Stéphane Brizé
    1 0
    6.9
  • Of Gods and Men (2010)

    Oameni și zei

    "Des Hommes et des Dieux" se inspiră din viața celor opt călugări cistercieni ai mănăstirii de la Tibihirine, Algeria, răpiți și uciși în 1996, de un grup de islamiști extremiști.

    Regia: Xavier Beauvois
    4 0
    7.2
  • Rivals (2008)

    Legătura de sânge

    Gabriel și Francois au fost crescuți de tatăl lor. Ajunși la maturitate, cei doi au ales în viață drumuri diametral opuse. La ieșirea din închisoare, cu ajutorul fratelui său, Gabriel e angajat într-un supermarket, însă vechile obiceiuri dispar greu.

    Regia: Jacques Maillot
    0 0
    6.2
  • Anything for Her (2008)

    Pentru ea

    Lisa (Diane Kruger) și Julien (Vincent Lindon), un cuplu fericit și îndrăgostit, duc o viață normală alături de fiul lor Oscar. Existența lor este dată peste cap într-o dimineață când poliția apare complet din senin la ușa lor și o arestează...

    Regia: Fred Cavayé
    4 1
    7.1
  • Blame It on Fidel! (2006)

    E vina lui Fidel!

    O fetita de noua ani simte schimbarile dramatice ce au loc in familia ei atunci cand, in Parisul anilor '70-'71, parintii ei devin activisti politici.

    Regia: Julie Gavras
    1 0
    7.5
  • Read My Lips (2001)

    Citind pe buze

    Carla Bhem e secretara la Sedim, o societate din domeniul imobiliar. Carla s-a saturat, crede ca merita mai mult. Doar ca ce poti sa speri atunci cand esti femeie intr-o firma plina de barbati, ai 35 de ani, un fizic foarte comun si cate un aparat...

    Regia: Jacques Audiard
    5 0
    7.3