Filmele și serialele cu Olympia Dukakis

 • Olympia Dukakis

  Olympia Dukakis

  Data nașterii: 20.06.1931
  Decedat: 01.05.2021 (89 de ani)
  Oscaruri:
 • Tales of the City (2019)

  Cronici din San Francisco

  Mary Ann, o femeie de vârstă mijlocie, revine în San Francisco la prietenii excentrici pe care i-a lăsat în urmă. Bazat pe cărțile lui Armistead Maupin, cu Laura Linney.

  Scenariul: Lauren Morelli
  4 2
  7.4
 • The Infiltrator (2016)

  Acoperitul

  The Infiltrator este povestea unui oficial al autorității vamale a S.U.A. care scoate la iveală o mașinărie de spălat bani la ale cărei butoane pare să se afle temutul traficant de droguri Pablo Escobar.

  Regia: Brad Furman
  24 1
  7.0
 • Big Driver (2014)

  O scriitoare cauta razbunare dupa ce este atacata cu brutalitate cand, conducand pe un drum pustiu, face pana de cauciuc.

  Regia: Mikael Salomon
  13 1
  5.6
 • A Angels Sing (2013)

  Spiritul Crăciunului

  O jurnalistă care luase urma unui dezvoltator are un accident de mașină. În comă, spiritul ei ia contact cu un altul cu identitate surprinzătoare.

  Regia: Jack Angelo
  4 2
  5.8
 • Regia: Maggie Greenwald, Ilker Can Karagulle
  5 0
  5.5
 • In the Land of Women (2007)

  Pe tărâmul femeilor

  Distrus de despartirea de prietena lui, Carter paraseste L.A-ul pentru a locui cu bunica lui in Detroit. Carter este fascinat de femeile din familia Harwicke. Toate acestea se indragostesc de el si-l ajuta pe Carter sa redevina barbatul de odinioara.

  Regia: Jonathan Kasdan
  17 2
  6.4
 • Away from Her (2006)

  Departe de ea

  Fiona si Grant sunt casatoriti de peste 40 de ani. Viata lor de cuplu a fost una normala, cu bucurii si obstacole, dar nu au fost separati nici macar o zi. Acum însa, în pragul batranetii, Fiona afla ca este bolnava de Alzheimer.

  Regia: Sarah Polley
  7 1
  7.5
 • The Librarian: Return to King Solomon's Mines (2006)

  Comoara din spatele cărților 2

  Fynn Carsen, bibliotecarul si aventurierul care are in grija secretele pastrate in cea mai misterioasa biblioteca din lume, are o noua misiune. Carsen trebuie sa porneasca intr-o calatorie spre legendarele mine ale lui Solomon.

  Regia: Jonathan Frakes
  33 1
  6.1
 • The Thing About My Folks (2005)

  Cum sta treaba cu ai mei

  Paul Reiser a scris scenariul si joaca in THE THING ABOUT MY FOLKS, desi a cedat cu gratie rolul principal veteranului marelui ecran Peter Falk. Filmul este regizat de Raymond De Felitta (CAFE SOCIETY) si este un road movie care ii permite lui...

  Regia: Raymond De Felitta
  0 0
  6.5
 • Jesus, Mary and Joey (2005)

  Bun venit, domnișoară Mary!

  Joey încă mai locuia cu familia lui italiano-americană când se întâlnește cu o fostă colegă de școală, Mary. Dacă înainte fusese poreclită 'Scary Mary', această rățușcă urâtă a devenit o frumusețe irezistibilă.

  Regia: James Quattrochi
  0 0
  4.9
 • The Librarian: Quest for the Spear (2004)

  Bibliotecarul: Comoara din spatele cărților

  Flynn s-a remarcat in facultate, dar, in urma unui conflict cu un profesor, a abandonat studiile. Dupa un interviu la biblioteca metropolitana, afla ca i s-a oferit de lucru. Ceea ce parea o slujba oarecare, se dovedeste a fi mult mai mult.

  Regia: Peter Winther
  37 1
  6.2
 • The Event (2003)

  Petrecere de adio

  Intr-un select cartier gay newyorkez, au loc o serie de sinucideri ciudate. Nick, o tanara procuroare, ancheteaza sinuciderea lui Matt, un homosexual bolnav de SIDA, pentru care tratamentele conventionale nu mai aveau efect. Investigatiile ei si...

  Regia: Thom Fitzgerald
  0 0
  6.2
 • Joan of Arc (1999)

  Ioana D'Arc

  O legenda pe care a prevazut-o profetul Merlin: dupa aproape un secol de razboi, o tanara femeie va uni poporul francez divizat si il va conduce spre libertate... In anul 1412, intr-un sat sarac, se naste Ioana D`Arc...

  5 0
  6.6
 • Scattering Dad (1998)

  Provocarea

  În această melodramă, Olympia Dukakis e Dotty, o femeie bolnavă de agorafobie extremă, motiv pentru care nu și-a mai părăsit casa de 20 de ani. Înainte ca soțul ei, Hiram, să moară, acesta a silit-o pe Dotty să-i promită că-i va arunca cenușa la...

  Regia: Joan Tewkesbury
  0 0
  5.1
 • The Pentagon Wars (1998)

  Război la Pentagon

  Filmul satirizeaza investitiile in cercetare facute permanent de armata Americana, punand sub semnul intrebarii felul in care se cheltuiesc banii cetatenilor SUA

  Regia: Richard Benjamin
  10 1
  7.2