Filmele și serialele cu Ophelia Lovibond

  • Ophelia Lovibond

    Ophelia Lovibond

    38 de ani
    Data nașterii: 19.02.1986
    Locul nașterii: London, England, UK
  • Minx (2022)

    Mi

    Scenariul: Ellen Rapoport
    8 0
    7.6
  • Trying (2020)

    Scenariul: Andy Wolton
    0 0
    8.0
  • Timmy Failure: Mistakes Were Made (2020)

    Timmy Eșec: S-au făcut și greșeli

    Bazat pe cea mai bine vândută carte Mistakes Were Made, filmul urmărește explorările hilare ale eroului nostru ciudat, Timmy Flop, care conduce agenția de detectivi Portland Super Flop Inc. împreună cu partenerul său de 1.500 de lire ursul polar,...

    Regia: Tom McCarthy
    15 4
    6.0
  • Agenții Will Chase și Frankie Trowbridge trebuie să găsească resorturile necesare să lucreze împreună pentru a salva lumea, și, ocazional, unul pe celălalt, în timp ce cutreieră căile încurcate ale prieteniei, romantismului și birocrației.

    Scenariul: David Hemingson
    121 5
    7.1
  • The Autopsy of Jane Doe (2016)

    Autopsie fatală

    Medicul legist Tommy Tilden și fiul său Austin au ca afacere de familie o morgă și un crematoriu. Când șeriful le aduce cadavrul neidentificat al unei tinere, pentru cei doi nu pare decât un alt caz de rutină.

    Regia: André Øvredal
    45 5
    6.8
  • Hooten & the Lady (2016)

    Pe urmele misterelor

    O poveste plină de aventură, acţiune şi dramatism, ce spune povestea unor aventurieri care umblă prin lume, în căutare de comori. Cele două personaje se ajută reciproc să exceleze în ceea ce fac, dar nu ar recunoşte asta niciodată.

    Scenariul: Tony Jordan, James Payne, Sarah Phelps
    28 0
    7.2
  • Man Up (2015)

    Nancy, fii bărbată!

    Nancy il intalneste pe Jack intr-o statie de metrou. Jack trebuia sa se intalneasca cu Jessica, insa o confunda pe aceasta din urma cu Nancy. Vazand ca Jack este un tip de treaba, Nancy merge la o intalnire cu acesta.

    Regia: Ben Palmer
    14 3
    6.8
  • Mr. Sloane (2014)

    Scenariul: Robert B. Weide
    0 0
    7.6
  • A Single Shot (2013)

    Primul glonte

    Vânătorul John Moon încearcă să împuște o căprioară, dar nimerește o tânără. Moon descoperă lângă cadavrul fetei o cutie plină cu bani. Vânătorul ia banii, angajează un avocat și încearcă să ascundă crima. Dar banii aparțin unui grup de criminali.

    Regia: David M. Rosenthal
    12 1
    5.7
  • 0 0
    5.8
  • Elementary (2012)

    Sherlock Holmes și Dr. Watson

    După căderea în dizgrație suferită la Londra și cura de dezintoxicare, excentricul Sherlock se refugiază în Manhattan unde tatăl său îl obligă să trăiască cu cel mai mare coșmar al său – o asistentă de reabilitare, Dr. Watson.

    Scenariul: Robert Doherty
    617 10
    7.9
  • Mr. Popper's Penguins (2011)

    Pinguinii domnului Popper

    Povestea unui pictor care visează să exploreze Antarctica şi care devine fără voia lui proprietarul a 6 pinguini. După ce-i dresează pentru varii numere “acrobatice” şi coregrafice, pictorul porneşte într-un turneu.

    Regia: Mark Waters
    20 0
    6.0
  • No Strings Attached (2011)

    Fără obligații

    Emma și Adam sunt prieteni de-o viață. E suficientă o noapte de sex pentru ca totul să riște să se ducă pe apa sâmbetei. Pentru a-și proteja relația de prietenie, cei doi decid să aibă o relație “fără obligații.” Oare va supraviețui prietenia lor?

    Regia: Ivan Reitman
    29 3
    6.2
  • London Boulevard (2010)

    London Boulevard. Bulevardul crimei

    London Boulevard spune povestea dramatică a unui infractor eliberat recent din închisoare care se îndrăgostește de o actriță retrasă în lumea ei. Colin Farrell și Keira Knightley sunt protagoniștii acestui debut în regie al lui William Monahan.

    Regia: William Monahan
    22 2
    6.2
  • 4.3.2.1. (2010)

    4.3.2.1. Pentru un pumn de diamante

    Patru eleve de liceu se întâlnesc într-o cafenea in Londra, pentru a o trimite pe una dintre ele la New York, unde aceasta intenționează să cunoască un tip întâlnit pe internet. Dar atunci când fetele se despart, o scurtă întâlnire cu o bandă de...

    Regia: Noel Clarke, Mark Davis
    1 1
    5.8