Filmele și serialele cu Owen Wilson

 • Cars (2006)

  Mașini

  Lightning McQueen este un „masinut” mandru nevoie-mare, incepator in ale curselor de masini. El merge in viteza spre o cursa importanta, dar ajunge in Radiator Springs, unde are un accident.

  Regia: Joe Ranft, John Lasseter
  28 0
  7.1
 • The Wendell Baker Story (2005)

  Povestea lui Wendell Baker

  Luke Wilson se intoarce ca scenarist si regizor si interpreteaza rolul unui fost detinut care primeste o slujba intr-un azil de batrani. 3 batrani il ajuta sa o recucereasca pe prietena sa (Mendez) iar el ii sprijina in lupta cu coruptia hotelului.

  Regia: Luke Wilson, Andrew Wilson
  0 0
  5.6
 • Wedding Crashers (2005)

  Spărgătorii de nunți

  În comedia Spărgătorii de nunţi, mediatorii de divorţ John Beckwith (Owen Wilson) şi Jeremy Grey (Vince Vaughn) sunt parteneri de afaceri şi prieteni de-o viaţă care împart un hobby de primavară cu adevărat unic... spargerea nunţilor.

  Regia: David Dobkin
  31 0
  6.9
 • The Big Bounce (2004)

  Lovitura

  Surferul Jack ajunge în Hawaii şi se angajează pentru Walter Crewes. Aici începe o relaţie cu o femeie frumoasă, iubită a unui om de afaceri foarte influent. Ryan se vede în postura de a alege între amantă, bani sau o altă cale onorabilă.

  Regia: George Armitage
  14 1
  4.9
 • Starsky & Hutch (2004)

  Starsky și Hutch

  Actiunea se petrece in anii '70 in orasul Bay City. Dave si Ken sunt doi politisti care primesc de fiecare data cele mai grele misiuni . Cei doi parteneri se bazeaza pe ponturile vandute de Huggy Bear, pentru a rezolva un caz de omucidere

  Regia: Todd Phillips
  14 1
  6.1
 • The Life Aquatic with Steve Zissou (2004)

  Viața acvatică cu Steve Zissou

  Renumitul oceanograf Steve Zissou (Bill Murray) si echipa sa - Echipa Zissou - au pornit intr-o expeditie pentru a vana misteriosul Rechin Jaguar care l-a omorat pe colegul lui Zissou in timpul unor filmari.

  Regia: Wes Anderson
  9 0
  7.3
 • Meet the Fockers (2004)

  Doi cuscri de coșmar

  Este continuarea filmului de mare succes Un socru de cosmar. De data aceasta, nebunia incepe cand familia Byrnes (Robert de Niro si Blythe Danner) se intalneste cu familia Focker (Dustin Hoffman si Barbra Streisand) pentru prima data...

  Regia: Jay Roach
  32 0
  6.3
 • Shanghai Knights (2003)

  Cavalerii din Shanghai

  Este continuarea filmului de mare succes Shanghai Noon (Shaolin Cowboy). Cei doi protagonisti trebuie sa calatoreasca in capitala Marii Britanii pentru a impiedica o conspiratie care ameninta sa distruga Imperiile Chinez si Britanic.

  Regia: David Dobkin
  45 0
  6.2
 • I Spy (2002)

  Sunt spion

  Un boxeur profesionist trebuie sa ajute un agent al unei Agentii Guvernamentale sa recupereze prototipul unui avion super-sofisticat, din mainile celui mai mare traficant de arme din lume. Cei doi parteneri fac o echipa ce mai mult incurca lucrurile.

  Regia: Betty Thomas
  20 2
  5.4
 • The Royal Tenenbaums (2001)

  Familia regală Tenenbaum

  O distributie de zile mari intr-o comedie despre o familie de genii. Ei se reunesc atunci cand un membru al familiei anunta ca are o boala incurabila.

  Regia: Wes Anderson
  17 1
  7.6
 • Zoolander (2001)

  Manechinul Zoolander

  Ce va face unul dintre cei mai cunoscuti barbati fotomodel atunci cand va fi implicat intr-un complot de asasinare a Prim Ministrului Malaesiei? Pai cum ce? Va salva situatia si va deveni un adevarat erou American.

  Regia: Ben Stiller
  12 0
  6.5
 • Behind Enemy Lines (2001)

  În spatele linilor inamice

  Un pilot al Marinei este doborat pe teritoriul inamic, unde este urmarit indeaproape de un agent al trupelor inamice pentru a fi redus la tacere. Insa comandantul pilotului va face tot ce-i sta in putinta pentru a-si recupera omul.

  Regia: John Moore
  29 3
  6.4
 • Shanghai Noon (2000)

  Shanghai la amiază

  Vestul Salbatic se intalneste cu Extremul Orient intr-o confruntare pentru onoare, demnitate imperiala si o lada cu bani, cand Chon Wang vine in America pentru a o salva pe frumoasa printesa Pei Pei (LUCY LIU) rapita din Orasul Interzis.

  Regia: Tom Dey
  49 0
  6.6
 • Meet the Parents (2000)

  Un socru de coșmar

  O tânără face imprudența să-și aducă acasă logonicul ca să-l cunoască pe tatăl său. Dar totul merge din rău în mai rău pentru tânărul Greg Focker. Iar neîndemânarea lui timidă transformă totul în haos.

  Regia: Jay Roach
  35 2
  7.0
 • The Haunting (1999)

  Castelul bântuit

  The Haunting prezintă un experiment realizat de un reputat psiholog. Acesta vrea să studieze îndeaproape frica și alege ca spațiu pentru experiment un conac cu o reputație înfricoșătoare, despre care se spune că este bântuit de spirite malefice.

  Regia: Jan de Bont
  15 0
  5.0