Filmele și serialele cu P.J. Byrne

  • P.J. Byrne

    P.J. Byrne

    49 de ani
    Data nașterii: 15.12.1974
    Locul nașterii: Maplewood, New Jersey, USA
  • Countdown (2019)

    O aplicație de coșmar

    O aplicație de telefon care arată când va muri persoana care o accesează se transformă dintr-o virală amuzantă într-o reală amenințare. Același lucru i se întâmplă unei asistente medicale care află că mai are de trăit 3 zile.

    Regia: Justin Dec
    88 13
    5.4
  • Mob Town (2019)

    Regia: Danny A. Abeckaser
    36 4
    4.7
  • Green Book (2018)

    Cartea Verde: O prietenie pe viață

    Povestea reală a unei prietenii improbabile dintre un pianist de culoare şi un italiano-american dur pe care cel dintâi îl angajează ca şofer şi asistent personal. Unde? În America anilor '60, unde rasismul şi prejudecăţile încă erau o normalitate.

    Regia: Peter Farrelly
    Oscar-uri:
    226 10
    8.2
  • Rampage (2018)

    Rampage: Scăpați de sub control

    O gorilă, un crocodil și un lup cad victime unor malefice experimente genetice. În cursul acestora, modificări la nivel de ADN îi transformă total; devin neobișnuit de puternici, rapizi, voluminoși dar și extrem de agresivi.

    Regia: Brad Peyton
    428 34
    6.1
  • The 15:17 to Paris (2018)

    Trenul de 15:17 spre Paris

    Vă mai amintiți cazul celor trei militari americani care au contracarat un atac terorist într-un tren ce se îndrepta spre Paris, în 2015? Clint Eastwood a făcut un thriller despre caz, cu cei trei americani jucându-și propriile roluri.

    Regia: Clint Eastwood
    54 16
    5.3
  • The Clapper (2017)

    Un nou-venit își câștigă cu greu existența în Los Angeles ca spectator profesionist, dar viața sa se complică atunci când ajunge în centrul atenției.

    Regia: Dito Montiel
    6 0
    5.2
  • Home Again (2017)

    Cum să faci ca s-o desfaci?

    Cum să faci ca s-o desfaci? e o comedie despre dragoste, prietenie, și familiile pe care ni le formăm. Dar are și o lecție de viață extrem de importantă: să o iei de la început nu e o treabă de începător...

    Regia: Hallie Meyers-Shyer
    100 17
    5.8
  • Eloise (2017)

    Regia: Robert Legato
    12 1
    4.6
  • După ce un publicist transformă romanul de debut al unui scriitor, despre un asasin feroce, din ficțiune în non-ficțiune, autorul se trezește captiv în lumea personajului creat chiar de el și realizează că trebuie să-și asume rolul pentru a trăi.

    Regia: Jeff Wadlow
    21 0
    5.9
  • Vinyl (2016)

    Vinil

    Vinyl este plasat în New York-ul anilor '70 și explorează trendurile muzicale, pe atunci noi, punk și disco, toate privite prin ochii lui Richie Finestra, un director de casă de discuri care încearcă să găsească următorul "new sound".

    Scenariul: Mick Jagger, Martin Scorsese, Rich Cohen
    9 0
    7.7
  • Intelligence (2014)

    Inteligență

    Michael Seitzman crează un serial de acțiune care ni-i prezintă pe Gabriel Vaughn, un agent secret care este "îmbunătățit" prin implantarea unui microcip, și pe protectorul lui, directorul unui serviciu de securitate informatică de elită

    Scenariul: Michael Seitzman
    15 1
    6.8
  • The Legend of Korra (2012)

    Avatar: Legenda Lui Korra

    Avatar: Legend of Korra are loc la 70 de ani după Avatar: The Last Airbender. Korra este următorul avatar după Aang, o fată rebelă care este temperamentală, independentă si "gata să înfrunte lumea". Korra aparține Tribului Sudic al Apei, iar fiul...

    Scenariul: Michael Dante DiMartino, Bryan Konietzko
    12 0
    8.4
  • Final Destination 5 (2011)

    Destinație finală 5

    Moartea este dezlănțuită de premoniția unui om care își salvează colegii de la pieire când un pod suspendat se prăbușește. Însă acești nefericiți nu ar fi trebuit să scape cu viață ș intră într-o cursă cumplită împotriva timpului.

    Regia: Steven Quale
    44 2
    5.9
  • Dinner for Schmucks (2010)

    Cină pentru fraieri

    Filmul spune povestea lui Tim (Paul Rudd), un director executiv care tocmai a primit o invitaţie la "Cină pentru idioţi", un eveniment lunar organizat de şeful său care promite nişte avantaje directorului care vine însoţit de cel mai mare măscărici.

    Regia: Jay Roach
    13 0
    5.9
  • Finding Bliss (2009)

    Cum să-ți găsești fericirea

    Regia: Julie Davis
    2 1
    5.2