Filmele și serialele cu P. Lynn Johnson

  • P. Lynn Johnson

    P. Lynn Johnson

  • Marrying Father Christmas (2018)

    Nuntă de Crăciun

    În ultima parte a seriei, Miranda (Erin Krakow) și Ian (Niall Matter) sunt pregătiți pentru marele pas, dar se pare că vor mai avea parte de ceva obstacole până la marele final fericit.

    Regia: David Winning
    9 6
    6.3
  • Engaging Father Christmas (2017)

    Nuntă de Sărbători

    Călătorind spre casă, înainte de Crăciun, o femeie se întâlnește cu un vechi iubit și descoperă un secret care i-ar putea destrăma familia.

    Regia: David Winning
    7 1
    6.7
  • Finding Father Christmas (2016)

    Cu tata de Crăciun

    Întorcându-se acasă de Sărbători, o femeie se întâlneşte cu un vechi iubit şi află secrete care ar putea schimba pe veci Crăciunul, pentru familia ei.

    Regia: Terry Ingram
    5 0
    6.8
  • The Invisible (2007)

    Invizibil

    Un adolescent este batut cu bestialitate si lasat la limita dintre viata si moarte, acolo unde probabil ca se gaseste purgatoriul. Singura lui sansa este sa ajute autoritatile sa ajunga in locul in care zace trupul sau, inainte de a fi prea tarziu.

    Regia: David S. Goyer
    11 1
    6.1
  • Connors' War (2006)

    Războiul lui Connors

    Anthony "Treach" Criss din grupul hip-hop Naughty by Nature si Nia Peeples pornesc într-o cursã cu mizã ridicatã, luptând contra cronometru pentru a opri un bãrbat cu probleme, decis sã producã pagube catastrofale.

    Regia: Nick Castle
    3 0
    4.7
  • Pe străzile din Detroit, pericolul crește cu fiecare zi. Membrii casei Chthon sunt pe cale să obțină supremația asupra omenirii, numai Blade îi poate opri. Jumătate om, jumătate vampir, el este singurul care poate înfrunta răul. Singurii lui...

    Scenariul: David S. Goyer
    5 1
    6.3
  • An Unfinished Life (2005)

    Un alt început

    Einar (Redford) este un fermier batran, in soc dupa decesul fiului sau, din urma cu un deceniu. De atunci, casatoria i s-a dus de rapa, la fel si ferma, singura sa ocupatie fiind sa aiba grija de ultimul sau prieten adevarat, Mitch (Morgan Freeman).

    Regia: Lasse Hallström
    25 0
    7.0
  • Snakehead Terror (2004)

    Pestii ucigasi

    Regia: Paul Ziller
    1 0
    3.8