Filmele cu Park Overall

  • Park Overall

    Park Overall

    67 de ani
    Data nașterii: 15.03.1957
    Locul nașterii: Greeneville, Tennessee, USA
  • Fifteen and Pregnant (1998)

    Părinte înainte de vreme

    Pornind de la o intamplare adevarata, filmul prezinta povestea Inei Spangler (Kirsten Dunst), o adolescenta pe care o sarcina neprogramata o pune intr-o situatie foarte dificila. Ea are de ales intre a intrerupe sarcina, a da copilul spre adoptie,...

    Regia: Sam Pillsbury
    0 0
    5.5
  • Undercover Blues (1993)

    Spionii în vacanță

    Kathleen Turner si Dennis Quaid sunt protagonistii acestei comedii irezistibile in care Jane si Jeff Blue, eroii pe care ii interpreteaza, sunt un cuplu de spioni aflati in... concediu de maternitate.

    Regia: Herbert Ross
    21 1
    6.0
  • The Vanishing (1993)

    Dispariția

    După ce au planuit multă vreme o vacanţă pe care au dorit-o perfectă, Diane Shaver (Sandra Bullock) şi iubitul ei Jeff Harriman pleacă împreună în călătoria mult visată. Însă după doar câteva zile, Diane dispare fără urmă. Timp de trei ani,...

    Regia: George Sluizer
    15 2
    6.3
  • Kindergarten Cop (1990)

    Polițistul de grădiniță

    Arnold Schwarzenegger il intepreteaza pe John Kimble, un detectiv dur, capabil de orice pentru a-i prinde pe raufacatori. El se afla pe punctul de a pune mana pe un traficant de droguri lipsit de scrupule, dar lucrurile iau o întorsătură neașteptată.

    Regia: Ivan Reitman
    29 1
    6.2
  • Biloxi Blues (1988)

    Un adolescent din New Yorkse inroleaza in armata Statelor Unite in ultimul an al celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Eugene este trimis la o baza din Biloxi, Mississippi, unde trebuie sa traiasca alaturi de soldati din toate paturile sociale.

    Regia: Mike Nichols
    1 0
    6.6