Filmele cu Patricia Velásquez

  • Patricia Velásquez

    Patricia Velásquez

    53 de ani
    Data nașterii: 31.01.1971
    Locul nașterii: Guajira, Venezuela
  • The Curse of La Llorona (2019)

    Blestemul femeii care plânge

    După ce ignoră avertismentele unei mame tulburate, anchetată pentru că și-a pus fiii în pericol, o asistentă socială este târâtă, împreună cu copiii ei, într-o lume supranaturală înspăimântătoare.

    Regia: Michael Chaves
    53 10
    5.3
  • Eternal Ashes (2011)

    Regia: Margarita Cadenas
    0 0
    6.8
  • Almighty Thor (2011)

    Mărețul Thor

    Odin, regele Asgard-ului, a visat ca stelele de pe cer au devenit negre, asa ca merge la tesatoarele care controleaza soarta pamantului. Acestea ii interreteaza visul si ii spun ca pana la apusul soarelui lumile vor fi distruse.

    Regia: Christopher Ray
    7 2
    1.7
  • Mindhunters (2004)

    Minți ucigătoare

    Pe o insula indepartata, FBI are un program de pregatire pentru divizia lor de psihologi criminalisti, care se numeste “Minte ucigasa” (Mindhunters), folositi pentru a prinde ucigasii in serie.

    Regia: Renny Harlin
    26 0
    6.3
  • The Mummy Returns (2001)

    Mumia se întoarce

    Într-o cameră întunecată de la British Museum din Londra, o veche legendă a terorii este pe cale să renască. Este anul 1933, Anul scorpionului.

    Regia: Stephen Sommers
    76 1
    6.4
  • Beowulf (1999)

    Un castel medieval ajunge sa fie asediat de o nimicitoare forta a raului. Armata acestuia nu permite nimanui sa-l paraseasca. Un mercenar misterios, Beowulf, soseste intr-o zi si-si pune spada la dispozitia asediatilor.

    Regia: Graham Baker
    23 1
    4.1
  • The Jaguar (1996)

    Jaguarul

    Un saman din Africa de Sud soseste la Paris pentru o campanie de publicitate si in holul hotelului il intalneste pe Francois Perrin, de persoana caruia pare a fi foarte interesat, desi acesta este un pierde vara in ochii tuturor celorlalti.

    Regia: Francis Veber
    15 1
    6.0