Filmele și serialele cu Patrick Swayze

  • Patrick Swayze

    Patrick Swayze

    Data nașterii: 18.08.1952
    Decedat: 14.09.2009 (57 de ani)
  • The Beast (2009)

    Bestia

    Scenariul: Vincent Angell, William L. Rotko
    5 0
    7.7
  • Powder Blue (2009)

    Momente de cotitură

    Mai mulți locuitori ai Los Angeles-ului se intersectează în Ajun de Crăciun într-un bar, împinși de tragedie sau hazard. Patronul unui striptease-bar, o stripteuză cu vino-ncoace, un antreprenor de pompe funebre care se îndrăgostește de ea, un mafiot

    Regia: Timothy Linh Bui
    6 0
    6.2
  • Jump! (2007)

    Sari!

    Drama psihologica Jump dezvaluie pentru prima data cirumstantele procesului nedrept de care a avut parte Philippe Halsman, tanarul evreu care va deveni mai tarziu cel mai cautat fotograf al generatiei sale.

    Regia: Joshua Sinclair
    0 0
    5.8
  • The Fox and the Hound 2 (2006)

    Vulpea și câinele 2

    Cei mai buni prieteni, Tod, un kit de vulpe, și Copper, un cățeluș de câine, vizitează un târg de țară când văd o bandă de câini numită „The Singin 'Strays”. Trupa are cinci membri: Dixie, Cash, Granny Rose și frații gemeni Waylon și Floyd. Este...

    Regia: Jim Kammerud
    5 0
    5.1
  • Christmas in Wonderland (2006)

    Crăciun în Țara Minunilor

    Craciunul este pe cale sa devina un adevarat cosmar pentru membrii familiei Saunders. Ei tocmai s-au mutat din Los Angeles intr-un oras nou, dar nu au nici prieteni, nici bani.

    Regia: James Orr
    3 0
    4.7
  • Icon (2005)

    Pentru o lume mai bună

    Rusia e in parcul anarhiei in timp ce presedintele actual al tarii este neputincios in fata foametei si a inflatiei galopante, a criminalitatii si coruptiei tot mai mare. Liderul extremei drepte considera acest haos o adevarata mana cereasca.

    Regia: Charles Martin Smith
    10 0
    5.7
  • Keeping Mum (2005)

    O dădacă plină de surprize

    Walter, soția sa Gloria și cei doi copii, așteaptă sosirea noii bone. Gloria rezistă tot mai greu provocărilor. Fiică e nimfomană, băiatul e ținta bătăușilor, iar căsnicia ei e foarte monotonă. Nu e de mirare că nu rezistă avansurilor lui Lance.

    Regia: Niall Johnson
    15 0
    6.8
  • George and the Dragon (2004)

    George și Dragonul

    Prima Cruciadă pentru eliberarea Pământului Sfânt e încheiată. O mare mulțime obosită de cavaleri, scutieri, soldați și preoți se întoarce acasă, traversând o Europă care s-a schimbat pentru totdeauna. O eră a legendelor și misterului este pe cale...

    Regia: Tom Reeve
    11 1
    5.6
  • King Solomon's Mines (2004)

    Minele regelui Solomon

    Nimeni nu ştie dacă legendarul mormânt există cu adevărat. Cei care au plecat în căutarea lui nu s-au mai întors niciodată. Se spune că oricine îl găseşte devine cel mai bogat suflet de pe suprafaţa pământului - alţii spun că cel mai blestemat.

    17 0
    5.9
  • One Last Dance (2003)

    Ultimul dans

    Când directorul artistic al unei companii de dans din New York moare, trei foste vedete ale companiei sunt aduse înapoi pentru a încerca să o salveze. Ei vor dansa pe o piesă scrisă special pentru ei.

    Regia: Lisa Niemi
    1 0
    5.3
  • 11:14 (2003)

    O comedie neagră, inventivă care reușește să raspundă unei importante întrebări dintre cele care bântuie Hollywood-ul: de ce acceptă actorii celebri roluri mici, în filme independente, care nu garantează succesul?

    Regia: Greg Marcks
    11 1
    7.1
  • Waking Up in Reno (2002)

    Trezindu-te în Reno

    Doua cupluri cam necioplite din Arkansas pornesc la drum pentru a vedea un spectacol la Reno, in Nevada. Pe drum ei descopera infidelitatea si alte probleme care le erodeaza relatiile.

    Regia: Jordan Brady
    5 0
    5.4
  • Green Dragon (2001)

    Dragonul Verde

    In 1975, la sfarsitul razboiului din Vietnam, au fost infiintate numeroase tabere de refugiati in deserturile din Vestul Statelor Unite. Acestea urmau sa faca fata exodului a peste 100.000 de imigranti vietnamezi.

    Regia: Timothy Linh Bui
    4 1
    6.1
  • Donnie Darko (2001)

    Donnie întunecatul

    În timpul prezidențialelor din '88, adolescentul Donnie, somnambul fiind, iese într-o noapte din casă și întâlnește un iepure cu o înfățișare demonică, numit Frank, care îi spune că lumea se va sfârși în 28 de zile, 6 ore, 42 minute și 12 secunde.

    Regia: Richard Kelly
    29 3
    8.0
  • Black Dog (1998)

    Câinele negru

    Pentru Jack Crews, sofer de tir profesionist, regulile transportului sunt simple: nu te uita la incarcatura. Nu intreba despre ruta. Nu te opri din mers.

    Regia: Kevin Hooks
    31 0
    5.5