Filmele și serialele cu Patrick Wilson

 • Patrick Wilson

  Patrick Wilson

  48 de ani
  Data nașterii: 03.07.1973
  Locul nașterii: Norfolk, Virginia, USA
 • The Conjuring: The Devil Made Me Do It (2021)

  Trăind printre demoni 3

  „Trăind printre demoni: E mâna diavolului” dezvăluie o poveste îngrozitoare de teroare, crimă si o forță malefică necunoscută, care îi șochează chiar și pe experimentații investigatori din viața reală, Ed și Lorraine Warren.

  Regia: Michael Chaves
  63 8
  6.3
 • Midway (2019)

  Bătălia de la Midway

  O producție grandioasă, „Bătălia de la Midway” urmărește povestea adevărată a incredibilei victorii purtate de curajoșii piloți și comandanți de pe flota americană care, deși depășiți numeric, au reușit să învingă un adversar incredibil de puternic.

  Regia: Roland Emmerich
  292 21
  6.7
 • In the Tall Grass (2019)

  În iarba înaltă

  Atunci când frații Becky și Cal aud strigătele unui băiat pierdut într-un câmp de iarbă înaltă, ei îi sar în ajutor, dar sunt prinși de aceeași forță sinistră, care îi dezorientează și îi desparte.

  Regia: Vincenzo Natali
  43 8
  5.4
 • Demonologiștii Ed și Lorraine Warren se grăbesc să o aducă pe malefica Annabelle în camera sigilată de artefacte supranaturale din propria lor casă. Însă într-o noapte nefastă, sinistra păpușă trezește celelalte spirite malefice din încăpere

  Regia: Gary Dauberman
  49 5
  5.9
 • Aquaman (2018)

  Aquaman, în regia lui James Wan, îl aduce pe Jason Momoa în rolul lui Arthur Curry, alias Aquaman, care trebuie să îşi revendice tronul de drept, când lumea de sub ape porneşte un război de cucerire a uscatului.

  Regia: James Wan
  567 55
  6.9
 • The Nun (2018)

  Călugărița: Misterul de la mânăstire

  După ce o tânără călugăriță își ia viața în condiții misterioase la o mănăstire izolată din România, înalții prelați de la Vatican hotărăsc să cerceteze incidentul. Astfel, părintele Burke este trimis la mănăstire împreună cu o tânără novice

  Regia: Corin Hardy
  148 40
  5.3
 • The Commuter (2018)

  Pasager în trenul terorii

  Liam Neeson este Michael, un agent de vânzări care, pe drumul zilnic spre casă cu trenul, este abordat de un străin misterios pentru a dezvălui identitatea unui pasager ascuns în acel tren până ce vor ajunge la ultima stație.

  Regia: Jaume Collet-Serra
  404 32
  6.3
 • The Founder (2016)

  Fondatorul

  Fondatorul este povestea lui Ray Kroc, un reprezentant comercial care a transformat McDonald's, un fast food deținut de doi frați, în unul dintre cele mai de succes lanțuri de restaurante din lume.

  Regia: John Lee Hancock
  78 6
  7.2
 • A Kind of Murder (2016)

  Capcana

  In anii '60 în New York, Walter Stackhouse (Patrick Wilson) este un arhitect de succes căsătorit cu frumoasa Clara (Jessica Biel), ducând o viață aparent perfectă. Dar fascinația lui legată de o crimă nerezolvată îl conduce într-o spirală haotică.

  Regia: Andy Goddard
  37 14
  5.3
 • The Man on Carrion Road (2016)

  Capat de drum

  Seriful unui oraș mic situat pe granița SUA cu Mexic investighează o afacere a unui cartel de droguri care s-a sfarsit prost.

  Regia: Gonzalo López-Gallego
  15 1
  5.4
 • The Conjuring 2 (2016)

  Trăind printre demoni 2

  Vera Farmiga şi Patrick Wilson revin în rolurile soţilor Warren care trebuie să investigheze unul dintre cele mai terifiante cazuri din profesia lor.

  Regia: James Wan
  44 3
  7.3
 • Bone Tomahawk (2016)

  Tomahawkul de os

  Când niște sălbatici canibali îi răpesc pe locuitorii dintr-un mic oraș, câțiva pistolari conduși de șeriful Hunt pleacă să-i caute. Dar dușmanul lor este mai nemilos decât își poate imagina cineva vreodată.

  Regia: S. Craig Zahler
  28 6
  7.1
 • Zipper (2015)

  Obsesie periculoasă

  Sam Ellis este un avocat federal care se află foarte aproape de un viitor politic strălucit. Dar ceea ce trebuie să fie o experiență unică se transformă într-o dependență. Noul lui demon amenință să-i distrugă familia, cariera și viața.

  Regia: Mora Stephens
  4 0
  5.8
 • Home Sweet Hell (2015)

  Casă, dulce iad

  Don Champagne pare sa aiba totul in viata. Cand sotia lui, Mona, afla ca are o aventura cu o tanara, lucrurile se vor schimba. Mona nu se va opri de la nimic ca sa-si mentina viata de poveste.

  Regia: Anthony Burns
  12 1
  5.5
 • Space Station 76 (2014)

  Stația spațială

  Regia: Jack Plotnick
  3 3
  4.9