Filmele și serialele cu Patrick Wilson

  • Patrick Wilson

    Patrick Wilson

    50 de ani
    Data nașterii: 03.07.1973
    Locul nașterii: Norfolk, Virginia, USA
  • Aquaman and the Lost Kingdom (2023)

    Aquaman și regatul pierdut

    Black Manta, încă mânat de nevoia de a răzbuna moartea tatălui său și deținând puterea miticului Trident Negru, nu se va opri la nimic pentru a-l doborî pe Aquaman o dată pentru totdeauna. Pentru a-l învinge, Aquaman trebuie să apeleze la fratele...

    Regia: James Wan
    262 49
    5.6
  • Insidious: The Red Door (2023)

    Insidious: Ușa roșie

    La zece ani după evenimentele din „Insidious 4: The Last Key”, Josh Lambert se îndreaptă spre est pentru a-și lăsa fiul acum adolescent, Dalton, la o facultate aproape romantică, acoperită de iederă. Dar această idilă de vis este mai mult decât...

    Regia: Patrick Wilson
    41 8
    5.5
  • Moonfall (2022)

    În Moonfall, o forță misterioasă doboară Luna de pe orbită și o aruncă pe un curs de coliziune cu Pământul - și cu viața așa cum o cunoaștem noi. Cu doar câteva săptămâni înainte de impact, când lumea este în pragul distrugerii, directorul NASA și...

    Regia: Roland Emmerich
    289 25
    5.1
  • The Conjuring: The Devil Made Me Do It (2021)

    Trăind printre demoni 3

    „Trăind printre demoni: E mâna diavolului” dezvăluie o poveste îngrozitoare de teroare, crimă si o forță malefică necunoscută, care îi șochează chiar și pe experimentații investigatori din viața reală, Ed și Lorraine Warren.

    Regia: Michael Chaves
    73 8
    6.3
  • Midway (2019)

    Bătălia de la Midway

    O producție grandioasă, „Bătălia de la Midway” urmărește povestea adevărată a incredibilei victorii purtate de curajoșii piloți și comandanți de pe flota americană care, deși depășiți numeric, au reușit să învingă un adversar incredibil de puternic.

    Regia: Roland Emmerich
    313 21
    6.7
  • In the Tall Grass (2019)

    În iarba înaltă

    Atunci când frații Becky și Cal aud strigătele unui băiat pierdut într-un câmp de iarbă înaltă, ei îi sar în ajutor, dar sunt prinși de aceeași forță sinistră, care îi dezorientează și îi desparte.

    Regia: Vincenzo Natali
    46 8
    5.5
  • Demonologiștii Ed și Lorraine Warren se grăbesc să o aducă pe malefica Annabelle în camera sigilată de artefacte supranaturale din propria lor casă. Însă într-o noapte nefastă, sinistra păpușă trezește celelalte spirite malefice din încăpere

    Regia: Gary Dauberman
    53 5
    5.9
  • Aquaman (2018)

    Aquaman, în regia lui James Wan, îl aduce pe Jason Momoa în rolul lui Arthur Curry, alias Aquaman, care trebuie să îşi revendice tronul de drept, când lumea de sub ape porneşte un război de cucerire a uscatului.

    Regia: James Wan
    607 55
    6.8
  • The Nun (2018)

    Călugărița: Misterul de la mânăstire

    După ce o tânără călugăriță își ia viața în condiții misterioase la o mănăstire izolată din România, înalții prelați de la Vatican hotărăsc să cerceteze incidentul. Astfel, părintele Burke este trimis la mănăstire împreună cu o tânără novice

    Regia: Corin Hardy
    163 43
    5.3
  • The Commuter (2018)

    Pasager în trenul terorii

    Liam Neeson este Michael, un agent de vânzări care, pe drumul zilnic spre casă cu trenul, este abordat de un străin misterios pentru a dezvălui identitatea unui pasager ascuns în acel tren până ce vor ajunge la ultima stație.

    Regia: Jaume Collet-Serra
    421 33
    6.3
  • The Founder (2016)

    Fondatorul

    Fondatorul este povestea lui Ray Kroc, un reprezentant comercial care a transformat McDonald's, un fast food deținut de doi frați, în unul dintre cele mai de succes lanțuri de restaurante din lume.

    Regia: John Lee Hancock
    81 6
    7.2
  • A Kind of Murder (2016)

    Capcana

    In anii '60 în New York, Walter Stackhouse (Patrick Wilson) este un arhitect de succes căsătorit cu frumoasa Clara (Jessica Biel), ducând o viață aparent perfectă. Dar fascinația lui legată de o crimă nerezolvată îl conduce într-o spirală haotică.

    Regia: Andy Goddard
    39 14
    5.3
  • The Hollow Point (2016)

    Capăt de drum

    Seriful unui oraș mic situat pe granița SUA cu Mexic investighează o afacere a unui cartel de droguri care s-a sfarsit prost.

    Regia: Gonzalo López-Gallego
    15 1
    5.4
  • The Conjuring 2 (2016)

    Trăind printre demoni 2

    Vera Farmiga şi Patrick Wilson revin în rolurile soţilor Warren care trebuie să investigheze unul dintre cele mai terifiante cazuri din profesia lor.

    Regia: James Wan
    49 3
    7.3
  • Bone Tomahawk (2016)

    Tomahawkul de os

    Când niște sălbatici canibali îi răpesc pe locuitorii dintr-un mic oraș, câțiva pistolari conduși de șeriful Hunt pleacă să-i caute. Dar dușmanul lor este mai nemilos decât își poate imagina cineva vreodată.

    Regia: S. Craig Zahler
    37 7
    7.1